Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 14:39

Ο Σπηλιώτης πρόεδρος στην Επιτροπή Διαμεσολαβητών της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον
Ο Σπηλιώτης πρόεδρος στην Επιτροπή Διαμεσολαβητών της ΕΠΟ

 

Πρόεδρος στην Επιτροπή Διαμεσολαβητών της ΕΠΟ, είναι εδώ και ένα μήνα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης.


Τη θέση αυτή ανέλαβε ύστερα από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΕΠΟ στις 31 Οκτωβρίου.
Η Επιτροπή Διαμεσολαβητών της ΕΠΟ αποτελείται από τρία άτομα, τον πρόεδρο Βασίλη Σπηλιώτη και τα μέλη Στάθη Βασιλειάδη, Δημήτρη Δαβάκη. Ο Βασιλειάδης που είναι υπάλληλος της ΕΠΟ, είναι ο γραμματέας της Επιτροπής Διαμεσολάβησης και ο Δαβάκης, που είναι νομικός της ΕΠΟ, είναι ο νομικός σύμβουλος της συγκεκριμένης επιτροπής.
Η Επιτροπή Διαμεσολαβητών ασχολείται με θέματα, όπως η έγκριση μιας μεταγραφής ποδοσφαιριστή που φέρνει ένας μάνατζερ. Εκεί εξετάζουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στη συνέχεια εγκρίνουν τη μεταγραφή. Επίσης η επιτροπή ασχολείται και με όσους θέλουν να γίνουν μάνατζερ. Η διαδικασία είναι παρόμοια, εξετάζουν όλα τα έγγραφα που τους έχει προσκομίσει ο ενδιαφερόμενος και αν είναι νόμιμα στη συνέχεια δίνουν την έγκριση τους για να αποκτήσει τον τίτλο του μάνατζερ.
Πρόκειται για μια σημαντική θέση στην οποία τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που δείχνει και την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, αλλά και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΟ.