Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 19:34

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ "Ε": Η Καλαμάτα ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ "Ε": Η Καλαμάτα ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με Αναστασόπουλο

 

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος “διαζυγίου” ολοκληρώθηκε απόψε, με την ΠΑΕ Καλαμάτα να ανακοινώνει τη λύση συμβολαίου με τον Νίκο Αναστασόπουλο.


“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει του ποδοσφαιριστή Νίκου Αναστασόπουλου σεβόμενη την επιθυμία του να μείνει ελεύθερος.
Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του”, αναφέρει η ανακοίνωση για τον έμπειρο μέσο που αποχωρεί από τη “Μαύρη Θύελλα”, μετά από σχεδόν δύο χρόνια, στα οποία ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας.
Η παραπάνω εξέλιξη δεν προκαλεί έκπληξη.

Η “Ε” είχε γράψει άλλωστε μετά το ματς με τα Χανιά ότι στην Καλαμάτα ετοιμάζονται να δείξουν στον Αναστασόπουλο την πόρτα της… εξόδου . Και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, αλλά μια ανάρτηση που είχε κάνει ο παίκτης στο Facebook που δεν αφορούσε, πρόσωπα της ομάδας. Τότε, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους, λέγοντας ότι το κλίμα για τον παίκτη είναι βαρύ.
Παραμονές του ματς με την Επισκοπή, η “Ε” ανέφερε ότι το θέμα παραμένει ανοικτό και θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, παρότι στην προσπάθειά να πέσουν οι τόνοι, άφηναν να διαρρέει ότι δεν υπάρχει θέμα. Και φθάσαμε στη σημερινή μέρα, με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ