Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2022 10:32

ΠΑΜΙΣΟΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Πέμπτη σερί νίκη για τον πρωτοπόρο

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Ρουμελιώτη ο Πάμισος λύγισε χθες στη Μεσσήνη με σκορ 1-0 την αντίσταση της Α.Ε. Μάνης και συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική.

Ο επιθετικός των “πρασίνων” βρήκε δίχτυα στο 21ο λεπτό και αυτό το γκολ ήταν αρκετό, ώστε ο Πάμισος να πανηγυρίσει την 5η σερί νίκη και 7η συνολικά στο πρωτάθλημα. Οι Νησιώτες έχουν ηττηθεί μόνο στην πρεμιέρα από τον Εθνικό Μελιγαλά και έχουν μία ακόμα ισοπαλία την 4η αγωνιστική με την Εράνη, η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Πάμισο.

Η ΑΕΜ με τον Παναγιώτη Πολίμο πλέον στον πάγκο, δείχνει σε ανοδική πορεία (κέρδισε 6-0 την Αβία το περασμένο Σάββατο), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας και έμεινε στους 8 βαθμούς.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Μπαρδή και Λιανό.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Ψυχογιάννης, Μπαστακός (63’ Χαραλαμπόπουλος), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Βλάχος (86’ Νινιός), Τιμπλαλέξης, Σαραντόπουλος, Μπορχάν, Ρουμελιώτης (32’ λ.τρ. Δεμπεγιώτης)
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γουρνάς, Περιβολάρης (90’ Χάνκο), Γιαννής, Δουρούμης, Τζανετέας, Π. Πουλάκος, Χατζηπαναγιώτης (65’ Μπαλιγκό- Βρυώνης), Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης (82’ Σπυρέας)