Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 11:36

ΕΡΑΝΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 4-0: Νέα ευρεία νίκη για τους Φιλιατρινούς

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 4-0: Νέα ευρεία νίκη για τους Φιλιατρινούς

 

Μετά τα τέσσερα γκολ το Σάββατο στο Μελιγαλά απέναντι στον Εθνικό, η Εράνη σκόραρε και χθες τέσσερις φορές, αυτή τη φορά στα Φιλιατρά κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών.

Ετσι συνεχίζει αήττητη στην Α’ τοπική και σε απόσταση ενός μόλις βαθμού από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Στον αντίποδα, ο Αστέρας ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με Εθνικό Μελιγαλά, Ολυμπιακό Ανάληψης, Τέλλο Αγρα και Α.Ε. Αβίας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Πέππα και στο 23’ έκαναν το 2-0 με τον Μπάρκα. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέππας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γεωργιόπουλος στο 48’. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την Εράνη ύστερα από αυτές με Ακρίτα Κορώνης (3-1) και Εθνικό Μελιγαλά (0-4).
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Μπουρίκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μιχαλόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Δημητρέλης, Νικολακόπουλος, Μπινιώρης (55’ Κουρούβανης), Γκότσης (55’ Περαματζής), Πέππας, Χάρμπας (46’ Ανδρώνης), Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος (65’ Καραχάλιος) Κόλλιας, Βασιλόπουλος, Μπάρκας (65’ Καλογερόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Χ. Μπούρας (20’ λ.τρ. Κ. Σακκάς), Σακκάς, Μαρκόπουλος, Παντσιώτης, Φέστας, Ξυνός (74’ Βανικιώτης), Γιαννακούτζος (57’ Σέφα), Κ. Μωραγιάννης (57’ Μουτσούλας), Γιαννακόπουλος, Π. Μωραγιάννης.