Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 12:40

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Το “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 3-1: Το “καθάρισε” από το πρώτο ημίχρονο

Μία ακόμα νίκη πανηγύρισε χθες ο Πανθουριακός και παραμένει σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο, από τον οποίο έχει γνωρίσει τη μοναδική μέχρι σήμερα ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Θουρίας νίκησε με 3-1 τον Εθνικό Μελιγαλά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα σε διάστημα τριάντα λεπτών.

Στο 4’ ο Γιαννακόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 27’ ο Δαλκαφούκης με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 34’ ο Καραχάλιος έκανε με κεφαλιά το 3-0. Ο Εθνικός μείωσε στο 39’ με κεφαλιά του Φέστα. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε γκολ, παρά μόνο ένα δοκάρι σε σουτ του Δαλκαφούκη στο 67’.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Ταβουλαρέα.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας (73’ Σερπάνος), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Κουντάνης, Δαλκαφούκης, Ζαχαρόπουλος, Γαλανόπουλος, Μανωλόπουλος (56’ Καρύδης), Ι. Γιακουμής (76’ Κουρεντζής).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός, Διακουμάκος, Φέστας (60’ Μιχαλέας), Σπανός – Μαντωνανάκης, Λάγιος, Ράπτης, Ι. Σπυρόπουλος, Α. Σπυρόπουλος, Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος, Τσίκας.