Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2022 11:55

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παρελθόν και ο Μπέριος, άλλαξε μέρα το ματς με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

“Ο ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Μπέριος έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συναινέσει. Η ΠΑΕ Καλαμάτα του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”...

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η Καλαμάτα γνωστοποίησε χθες το δεύτερο κατά σειρά “διαζύγιο” μετά από αυτό με το Νίκο Αναστασόπουλο.

Ο έμπειρος αμυντικός βέβαια, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου και δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή σε επίσημο ματς.
Ηρθε το καλοκαίρι στη “Μαύρη Θύελλα ”, όταν στον πάγκο ήταν ο Σάκης Τσιώλης και έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηλιούπολη, Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή Αραδίππου.
Στο μεταξύ, χθες έγινε δεκτό από τη Super League 2 το αίτημα της Καλαμάτας για αλλαγή ημέρας της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ετσι ο αγώνας που εντάσσεται στην 8η αγωνιστική της SL2 θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αντί για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί δηλαδή λίγη ώρα μετά τον τελικό του Μουντιάλ (αν δεν πάει στην παράταση ή τα πέναλτι)! Πριν το ματς με τον Απόλλωνα, υπάρχει όμως το σπουδαίο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, 4 μ.μ.) για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει στρέψει ήδη την προσοχή της στο Δικέφαλο, αφού την Κυριακή έχει ρεπό στο πρωτάθλημα και η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο (20 ευρώ για όλες τις θύρες). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.