Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 12:23

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τρεις αγωνιστικές σε 10 μέρες!

Γράφτηκε από τον

Τρία παιχνίδια σε διάστημα 10 ημερών θα δώσουν οι ομάδες της Γ’ εθνικής, καθώς υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική, πριν τη διακοπή λόγω των εορτών.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, που μετέχει στον 4ο όμιλο, θα αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή την Α.Ε. Μυκόνου, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου την Ερμιονίδα και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το Πάτραι. Το θετικό είναι ότι θα δώσει μόνο ένα εκτός έδρας ματς, αυτό με τους Πατρινούς, που θα είναι και το τελευταίο για το 2022. Ο αγώνας με τη Μύκονο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο γήπεδο του Ασπροχώματος, προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.

Ο ΑΟΔ θέλει να πανηγυρίσει μεθαύριο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, ύστερα από τις διαδοχικές ισοπαλίες με Φοίνικα Νέα Επιδαύρου, Πανηλειακό και Πανγυθεατικό. Θυμίζουμε ότι το Διαβολίτσι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα στο Μελιγαλά από τη δυνατή Ρόδο και στη συνέχεια μετρά μόνο ισοπαλίες.
Πλέον έχει μπροστά του τρία παιχνίδια μέχρι τις γιορτές, στα οποία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την “έδρα” του και να πάρει ότι καλύτερο στην Πάτρα. Η Μύκονος έχει απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές και με 7 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής.