Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 14:39

ΜΕΘΩΝΗ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 0-3: Σπουδαίο διπλό, με 10 παίκτες από το 30' οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 0-3:  Σπουδαίο διπλό, με 10 παίκτες από το 30' οι γηπεδούχοι

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε χθες η Ράχη, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Μεθώνης, που βρίσκεται στην 6η θέση της Α’ τοπικής.

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Κιόρι και στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού στο 30’ αποβλήθηκε ο Τσατάς με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου. Ετσι στο 69’ ο Πιλάτης έκανε το 0-2 και στο 70’ ο Τσέρτος στο ντεμπούτο του με τη Ράχη σημείωσε το 0-3. Μια νίκη, που ήρθε μετά από τέσσερις σερί ήττες από Τέλλο Αγρα, Εράνη, Θουρία και Σπερχογεία. Η Ράχη είχε να κερδίσει από τις 27 Νοεμβρίου και το 1-0 με τον Εθνικό Μελιγαλά και με τους 3 βαθμούς έπιασε στην 11η θέση της βαθμολογίας την Σπερχογεία και τον Ηρακλή Καλαμάτας. Η Μεθώνη εκτός από τον Τσατά, έχασε στο χθεσινό ματς και τον Φώτη Μίντζηρα. Ο πολύπειρος γκολκίπερ χτύπησε στο θώρακα στο 33ο λεπτό και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Τραυματίας αποχώρησε και ο Τσέλα και το ματς διακόπηκε για 11 περίπου λεπτά.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Σκόρδος με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Μπασιλάρη.
ΜΕΘΩΝΗ: Φ. Μίντζηρας (44’ λ.τρ. Π. Μίντζηρας), Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Παυλόγιαννης (46’ Χρόνης), Τσιμικλής (46’ Τσάνε) Δήμος, Σπαντιδέας (80’Κατσίρης), Μάραντος, Ράλλης (80’ Καραγλάνης), Τσατάς.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Κιόρι, Παυλής, Μπέγκα, Πιλάτης, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος, Τσέλα (44’ λ.τρ. Βράπι) Τσέρτος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας.