Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2023 13:03

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Αήττητος εκτός έδρας στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Η νίκη που τόσο πολύ ήθελε, ήρθε για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου στο πρώτο ματς του 2023.

Η μεσσηνιακή ομάδα νίκησε την Κυριακή στο γήπεδο του Ασπροχώματος με το εντυπωσιακό 3-0 τον Α.Ο. Πυλίου Κω και ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.
Ο ΑΟΔ μετρά μόνο δύο ήττες σε οχτώ αγωνιστικές και αυτές εντός έδρας, από Ρόδο στην πρεμιέρα και από Μύκονο.
Αντίθετα εκτός διατηρεί το αήττητο, έχοντας παίξει σε Νέα Επίδαυρο, Γύθειο και Πάτρα. Στη Νέα Επίδαυρο έχασε το τρίποντο με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις (1-1), ενώ κόντρα στον Πανγυθεατικό και το Πάτραι έμεινε στο 0-0. Την Κυριακή θα δώσει το τέταρτο εκτός έδρας ματς και το πρώτο εκτός Πελοποννήσου, καθώς θα ταξιδέψει στη Μυτιλήνη για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό.
Το Διαβολίτσι δεν είχε χρειαστεί μέχρι σήμερα να μπει σε… αεροπλάνο ή πλοίο, αφού με Ρόδο, Μύκονο και Α.Ο. Πυλίου Κω, έπαιξε εντός έδρας. Ο Αιολικός είναι υψηλό εμπόδιο και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι μετρά 6 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη 2η θέση, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρόδο. Το Διαβολίτσι θα επιδιώξει ωστόσο να μείνει αήττητο και στη Μυτιλήνη.

Σφυρίζει ο Δημητρακόπουλος

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο αεροπορικώς για τη Λέσβο. Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα τον διαιτητεύσει ο Δημητρακόπουλος (Αθηνών) με βοηθούς τον Βαμβάκα (Αθηνών) και την Καρανδινάκη (Ανατολικής Αττικής).