Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 22:18

Στο 93' με Παναγόπουλο η Κυπαρισσία, 2-1 τον Εθνικό Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον
Στο 93' με Παναγόπουλο η Κυπαρισσία, 2-1 τον Εθνικό Μελιγαλά

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με τον ΑΟΚ να παίρνει τη νίκη στις καθυστερήσεις από τον Εθνικό Μελιγαλά με σκορ 2-1.

Ετσι η Τριφυλιακή ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και απέφυγε την γκέλα στην έδρα της, σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.
Ο Εθνικός στάθηκε καλά στην αναμέτρηση ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καραγιάννη το γκολ του Μιτρόφ από το πρώτο μέρος και λίγο έληξε να φύγει με ένα σπουδαίο βαθμό. Τελικά δεν τα κατάφερε και έμεινε με ένα βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 22'… Ο Λυδιώτης εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Γαργαρώνης έκανε το ψαλιδάκι και με κεφαλιά ο προωθημένος Μιτρόφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 53' είχαμε την ισοφάριση όταν ο Μουστάκας έβγαλε κάθετη πάσα στον Καραγιάννη και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ντουγερόγλου για το 1-1.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΟΚ σφυροκόπησε την αντίπαλη εστία έχοντας τρία δοκάρια, αλλά και το νικητήριο γκολ.
Στο 88' η κεφαλιά του Παπαγεωργίου σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 91' σε φάση διαρκείας ο Μιτρόφ έκανε την κεφαλιά που βρήκε πάλι το δοκάρι!
Τελικά η "λύτρωση" για την Κυπαρισσία ήρθε στο 93' όταν το χτύπημα φάουλ του Λυδιώτη σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Παναγόπουλος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-1!
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Γεωργαντάς και Ι. Γιαννέτσος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Καρατζούλιας, Μανδραπήλιας (80' Μαργαρώνης), Φ. Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος (62' Ντιόπ).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Πιτσιλής, Κανελλόπουλος, Γερμάνης, Θανόπουλος, Ντούζια (60' Φωτιάδης), Μπαλαλάς, Μουστάκας, Καραγιάννης, Δικαίος (80' Λάγιος), Μουρούσιας.