Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 16:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-0: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό στον Πανθουριακό για να προσθέσει άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη με 4-0 επί της Σπερχογείας σε ματς που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η ομάδα της Θουρίας φρόντισε από νωρίς να δείξει τις προθέσεις της, ότι ήθελε τη νίκη και θα έκανε το καλύτερο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα δεν άφησε στον αντίπαλο της να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Από πολύ νωρίς είχε φροντίσει για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου 25λεπτου ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Από εκεί και πέρα με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού βρήκε ακόμη ένα γκολ στην επανάληψη και σφράγισε με το ευρύ 4-0 την άνετη επικράτηση της.
Με αυτή τη νίκη ο Πανθουριακός έφτασε τις 10 συνολικά και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με έναν πόντο λιγότερο από την πρωτοπόρο Εράνη και έναν περισσότερο από τον 3ο Πάμισο.
Μόλις στο 3ό λεπτό ο Δαλκαφούκης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 21’ ο Ι. Γιακουμής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό και αμέσως ο διαιτητής Σκόρδος σφύριξε πέναλτι. Ο Γιαννακόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και “έγραψε” το 2-0. Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Δαλκαφούκης με σουτ πέτυχε το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 83’ ο Ι. Γιακουμής με ένα ωραίο σε εκτέλεση γκολ. Συγκεκριμένα ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Λογιώτη, ο οποίος είχε βγει λίγο έξω από το τέρμα του και διαμόρφωσε έτσι το τελικό 4-0.
Νωρίτερα στο 72’ ο Δαλκαφούκης έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει όταν σε μπροστινή μπαλιά του Κουρεντζή, βγήκε στην πλάτη των αμυντικών μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Λογιώτη, βγήκε όμως πλάγια κατάφερε να σουτάρει, όμως ο Σεφεράσι είχε προλάβει να κλείσει τη γωνία και με τα πόδια απέκρουσε σε κόρνερ.
Φάσεις για γκολ δημιούργησαν οι Σεφεράσι (71’ φάουλ) και Κουρεντζής (86’ σουτ).
Η Σπερχογεία ζήτησε πέναλτι στο 80’ όταν ο Π. Σαούτης με ατομική ενέργεια απέφυγε αντιπάλους του, μπήκε στην περιοχή και πριν ολοκληρώσει την προσπάθεια του βρέθηκε στο έδαφος από επαφή του με τον Οδεμισιώτη. Ο διαιτητής Σκόρδος δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Τσοπανάκης και Λιανός.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Π. Γιακουμής, Ι. Σεντεμέντες (78’ λ.τρ. Γ. Σεντεμέντες), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Κουντάνης (57’ Κουρεντζής), Καρύδης (67’ Γεωργουλέας), Ζαχαρόπουλος, Δαλκαφούκης, Σερπάνος, Ι. Γιακουμής.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Λογιώτης, Παναγιωτόπουλος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Ηλιόπουλος, Μούρτο, Ηλ. Δημητρίου (70’ Ρούπας), Τζεφερεμιναίος (30’ Δικαιουλάκος), Ι. Σαούτης, Σούλα (40’ Π. Σαούτης).