Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 16:45

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Ανετη επικράτηση για τους “πράσινους” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Ανετη επικράτηση για τους “πράσινους” (φωτό)

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Πάμισος χθες το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, εκεί όπου κέρδισε τον Τέλλο Αγρα με 4-0.

Η ομάδα της Μεσσήνης διατηρήθηκε για άλλη μια αγωνιστική στην 3η θέση της βαθμολογίας με 2 και 1 βαθμό, αντίστοιχα από την πρωτοπόρο Εράνη και το δεύτερο Πανθουριακό. Με το παραπάνω αποτέλεσμα έφτασε τις 10 νίκες συνολικά, έχοντας από 5 εντός και εκτός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με την Κυπαρισσία.

Οι Νησιώτες συνδύασαν την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα και έφτασαν στην άνετη επικράτηση. Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Τιμπλαλέξης με σουτ και 10 λεπτά μετά ο Σαραντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι αμυντικού) “έγραψε” το 2-0. Στο 55’ από σέντρα του Αριστομενόπουλου ο Δεμπεγιώτης με προβολή σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90’ ο Αριστομενόπουλος με σουτ.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αργυρόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουλος (30’ λ.τρ. Νινιός), Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (60’ Ψυχογιάννης), Μπορχάν, Τιμπλαλέξης (80’ Αράπι), Δεμπεγιώτης, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Σαραντόπουλος (60’ Ντίσα).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας, Βελησσάρης (50’ λ.τρ. Βάγγαλης), Λάζαρης, Αναστασόπουλος, Μπακάκης (78’ Σταυρόπουλος), Αν. Τσόπελας, Ζόμπολος, Κωνσταντόπουλος (82’ Νικολόπουλος).

Ράμματα ο Φιλόπουλος

Ατυχος στάθηκε ο υψηλόσωμος αμυντικός του Πάμισου Δημήτρης Φιλόπουλος, ο οποίος λίγο πριν το 30’ τραυματίστηκε στο κεφάλι σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Αναστασόπουλο και αποχώρησε από τον αγώνα. Από την προσπάθεια των δύο παικτών κτύπησε στο πρόσωπο και χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα.