Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 17:03

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε η Κυπαρισσία την αναμέτρηση της με τον Ηρακλή Καλαμάτας, τον οποίο κέρδισε με 4-1.

Ο Α.Ο.Κ. παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος κάνοντας το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά κοντά στις τρεις ομάδες που έχει μπροστά του. Χθες μπορεί στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του να μην αξιοποίησαν τις φάσεις που δημιούργησαν, εκτός από μία φορά, όμως στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα 3 φορές και έδωσαν άλλους τρεις πολύτιμους πόντους στην ομάδα τους.
Ο Ηρακλής στάθηκε καλά στο πρώτο 45λεπτο, όπου κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά, αλλά κατάφερε μέχρι το 60’ να είναι ανταγωνιστικός, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά για δεύτερη φορά την εστία του Δασκαλόπουλου. Είχε δύο καλές φάσεις με τους Μιχαλόπουλο, Β. Κωνσταντόπουλο στο 0-0 αλλά δεν τις αξιοποίησε. Από το 60’ και μετά συνέβαλε και η κόπωση ώστε να μην έχει δυνάμεις για να φύγει από την Κυπαρισσία με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Η Κυπαρισσία πήρε προβάδισμα στο σκορ, στο 24’ όταν ο Μπακατσέλος με ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους τους και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 32’ ο Μιχαλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62’ μετά από σέντρα του Κωνσταντόπουλου ο Καπλάνης με κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-1. Ο ίδιος παίκτης στο 73’ επίσης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γεωργιόπουλου σημείωσε το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 79’ ο Ντιόπ με κεφαλιά.
Οι νικητές είχαν την ευκαιρία για δεύτερο γκολ, πριν γίνει το 1-1. Ηταν στο 28’ όταν ο Χρ. Μπουτσικάκης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς διαιτητές τους Φωτόπουλο και Γαϊτάνη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος (85’ Ζαφείρης), Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (85’ Μπούρας), Μπακατσέλος (75’ Ανδρουτσής), Σπυρόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης (78’ Κύρκο), Κ. Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Τζ. Παπαδέας (85’ Μπρακούλιας), Φυκούρας, Γ. Παπαδέας, Μιχαλόπουλος, Β. Κωνσταντόπουλος, Μάρης (65’ Δαραβίγκας), Βλαχάκης, Βαΐτσης, Δαρσακλής, Γκρίτζαλης (57’ Λύρας).