Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 18:28

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΜΕΘΩΝΗ 0-0: Τους έλειψε το γκολ (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο “Πέτρος Γεωργανάς”, εκεί όπου Σπερχογεία και Μεθώνη έμειναν στο 0-0.

Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι για να κάνουν το καλύτερο και να πετύχουν το στόχους του. Βέβαια παρατάχθηκαν στο παιχνίδι με πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και μετά να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ ώστε να φτάσουν στον επόμενο στόχο που ήταν η νίκη. Ομως στο ματς οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις και αυτές στο δεύτερο μέρος, αφού στο πρώτο 45λεπτο, η πιο καλή στιγμή ήταν στο τέλος. Συγκεκριμένα στο 44’ σε κόρνερ του Μάραντου ο Σπαντιδέας έκανε την κεφαλιά από κοντά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός είχε νωρίτερα άλλη μια προσπάθεια για να απειλήσει την εστία του Σακκά, όμως στη σέντρα του Τσάνε είχε βρεθεί μπροστά από την μπάλα και επιχείρησε με τακουνάκι να τη στείλει στα δίχτυα, όμως της έδωσε ύψος και έφυγε άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες επιχείρησαν να δημιουργήσουν φάσεις και να φτάσουν σε κάποιο γκολ, όμως δεν ευτύχησαν να σκοράρουν σε κάποια από τις ευκαιρίες που είχαν. Η Μεθώνη απείλησε πρώτη στο 59’ όταν σε κόρνερ του Μάραντου, ο Τσιμικλής που κινήθηκε στο πίσω δοκάρι έπιασε τη δυνατή κεφαλιά από κοντά, όμως ο Σακκάς ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Η Σπερχογεία απάντησε δύο λεπτά μετά, όταν ο Χ. Δημητρίου που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα (56’) έκανε την κοντινή κεφαλιά και ο Μίντζηρας που εκτινάχθηκε στο αριστερό “Γ” της εστίας του απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Από μία ευκαιρία είχαν στη συνέχεια οι δύο ομάδες. Στο 73’ ο Μάραντος με σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής προσπάθησε να απειλήσει, όμως ο Σακκάς απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα. Στο 77’ ο Ι. Σαούτης έκανε τη σέντρα και ο Σούλα από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά για να φύγει η μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τον Τσοπανάκη και την Μπέλλου.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Π. Δημητρίου, Σεφεράσι, Λένα, Ηλιόπουλος, Μούρτο (74’ Π. Σαούτης), Ι. Σαούτης, Οικονομέας (64’ Μαρίνος), Δικαιουλάκος (56’ Χ. Δημητρίου), Σούλα.
ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος (87’ Καραγλάνης), Παυλόγιαννης (58’ Χρόνης), Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης, Τσατάς.

Παρών ο πρόεδρος

Κοντά στην ομάδα, όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρίσκεται ο πρόεδρος της Μεθώνης Αγγελος Αγγελόπουλος.
Πριν τον αγώνα μάλιστα ήταν μαζί με τους επί χρόνια παράγοντες της ομάδες Μάκη Γουμενάκη και Αντώνη Μαρκαναστασάκη, στον αγωνιστικό χώρο και εμψύχωναν τους παίκτες.

Καλή επιτυχία και τελευταίες οδηγίες

Λίγο πριν την έναρξη του ματς, ο πρόεδρος της Σπερχογείας Φώτης Δεμπεγιώτης ήταν στον αγωνιστικό χώρο και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε κάθε παίκτης της ομάδας, ενώ και ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης έδινε τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Τριάδα από Μεσσήνη

Στη εξέδρα του “Π. Γεωργανάς” για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι βρέθηκαν οι παράγοντες του Πάμισου Γιώργος Πετρουλάκης (υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων), Παναγιώτης Γιαννακόπουλος (γενικός αρχηγός), συνοδευόμενοι από τον πρώην πρόεδρο και επί σειρά ετών παράγοντας της ομάδας Γιώργο Ντούλη.