Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 19:00

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-2: Ολα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-2: Ολα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο

 

Σημαντική βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε χθες στην έδρα της η Α.Ε. Αβίας που επικράτησε με 3-2 του Ακρίτα Κορώνης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα παρά πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κάποια από τις φάσεις που δημιούργησαν. Αντίθετα στο β’ μέρος έκαναν κάποιες από τις ευκαιρίες γκολ και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μετά το 2-0, όπου κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2, όμως δεν μπόρεσαν να φύγουν από τον Κάμπο με κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι σχεδόν 10 λεπτά μετά το 2-2, κατάφεραν να αξιοποιήσουν μία από τις φάσεις που δημιούργησαν στην επανάληψη και έφτασαν σε 3ο γκολ που του έδωσε και τη νίκη.
Στο 51’ από κόρνερ του Ε. Τσουλάκου ο Κ. Κορμπής σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά μετά ο Δ. Τσουλάκος με ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ, πέτυχε το 2-0, παρότι ο Αγγελόπουλος απέκρουσε την μπάλα, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πορεία της προς τα δίχτυα. Στο 56’ ο Κυρ. Λυμπερόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τζανετέα. Ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε το πέναλτι και ο Κώστας Λυμπερόπουλος με εύστοχη εκτέλεση μείωσε σε 2-1. Στο 67’ ο Μουτζούρης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 78’ ο Αλντέσκου πρόλαβε αμυντικό και τερματοφύλακα μπήκε ανάμεσα τους και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 3-2.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Ηλ. Μπουρίκα, Πανόπουλο.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Αλντέσκου, Γεωργίκος, Ξυνός (70’ Λυκουρέζος), Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Πανταζής, Δ. Τσουλάκος, Δ. Κορμπής, Καρδάσης.
ΚΟΡΩΝΗ: Αγγελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Παπαγεωργίου, Κουτσουμπός, Κουτίβας, Φίλαϊ, Κυριόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Μουττζούρης, Πεΐδης.