Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 10:56

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Νέο απόκτημα ο Ντιακιτέ

Γράφτηκε από τον

Κάτοικος Καλαμάτας για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα είναι ο Σαλούμα Ντιακιτέ.

Ο 24χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε χθες συμβόλαιο με τη “Μαύρη Θύελλα” και αποτελεί το τρίτο χειμερινό απόκτημα, μετά τους αμυντικούς Νάτσο Λιποράσε και Νίκο Μπαξεβάνο. Ο Ντιακιτέ είναι Γάλλος με καταγωγή από τη Σενεγάλη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πολωνία και στην Βίγκρι. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Σαλούμα Ντιακιτέ. Είναι Γάλλος, 24 ετών (1,85 ύψος) και αγωνίζεται σαν αμυντικός χαφ. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο. Προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι: FC Gagra και η Πολωνική Wigry Suwalki. Τον καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Σε ρυθμούς Κηφισιάς

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα έμεινε για τρίτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη, παραχωρώντας νέα ισοπαλία, αυτή τη φορά δίχως γκολ στην Ιεράπετρα. Ο προπονητής Νίκος Κακαλέτρης σε δηλώσεις του μετά το ματς στην Κρήτη χαρακτήρισε δίκαιο το 0-0, λέγοντας ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής.
“Δώσαμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σταθήκαμε καλά κυρίως στο β ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα είχε και τον πρώτο λόγο για τη νίκη”, τόνισε αρχικά ο Νίκος Κακαλέτρης και πρόσθεσε: “Η Ιεράπετρα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ενώ εμείς στο δεύτερο. Κρατήσαμε την μπάλα, είχαμε καλή κυκλοφορία και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με το δοκάρι του Λιποράσε όπου πιθανολογώ ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο ματς και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε πολύ καλύτερα στα επόμενα ματς”.
Το επόμενο ματς για τη “Μαύρη Θύελλα” είναι αυτό με την πρωτοπόρο και αήττητη στον β’ όμιλο της Super League 2, Κηφισιά, αυτή την Παρασκευή στις 3.15 μ.μ (ΕΡΤ3) στο Δημοτικό Στάδιο. Η Κηφισιά προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 επί της Επισκοπής, με το οποίο αύξησε στους 15 βαθμούς τη διαφορά από την Καλαμάτα.