Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2023 11:40

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Τέλλος Αγρας – Κορώνη σήμερα στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Εξ’ αναβολής παιχνίδι της Α’ τοπικής για την 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί σήμερα στους Γαργαλιάνους, με τον Τέλλο Αγρα να υποδέχεται τον Ακρίτα Κορώνης.

Ενα παιχνίδι κρίσιμο για τους γηπεδούχους που βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και χρειάζονται τη νίκη για να ανασάνουν βαθμολογικά.
Ο Αγρας βρίσκεται στην 15η θέση με 15 βαθμούς και πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αν θέλει να μην αγχώνεται μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα αγνοεί τη νίκη σχεδόν δύο μήνες (από τις 7 Δεκέμβρη και το 2-1 με τη Ράχη), έχοντας έκτοτε απολογισμό 5 ήττες και μία ισοπαλία.
Ως εκ τούτου το τρίποντο σήμερα είναι μονόδρομος, κάτι που έχουν αντιληφθεί οι παίκτες της ομάδας.
Στον αντίποδα η Κορώνη βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Μεθώνη και προέρχεται από την ήττα στον Κάμπο από την Α.Ε. Αβίας.
Η ομάδα του Λάκη Σπάλα θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα στους Γαργαλιάνους, βελτιώνοντας τη βαθμολογική της θέση.
Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα τη διαιτητεύσει ο Καυκάς, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μπασιλάρη.

Εξ’ αναβολής ματς και στην Α1 τοπική

Δράση υπάρχει σήμερα και στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής με μια εξ’ αναβολής αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο γήπεδο της Κορώνης στις 3 το μεσημέρι η Θύελλα Χαρακοπιού θα υποδεχθεί το Βλαχόπουλο για την 8η αγωνιστική. Διαιτητής θα είναι ο Αράπης και βοηθοί οι Τσοπανάκης και Χ. Μπουρίκας.