Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 18:12

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΕΡΑΝΗ 1-4: Διπλό με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της στο α’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής η Εράνη, που κέρδισε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 4-1.

Παρότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν επέτρεψε στους παίκτες να αποδώσουν τα αναμενόμενα, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν φάσεις στην αντίπαλη εστία και κατάφεραν να πάρουν μια επιβλητική σε σκορ νίκη.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά μόλις μία φορά οι παίκτες του απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Κουμπαρούλη, μειώνοντας προσωρινά σε 1-2.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Φιλιατρινή ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και παραμένει κοντά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έχοντας έναν πόντο λιγότερο από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι στην 9η θέση, την οποία μοιράζεται με Εθνικό Μελιγαλά, Α.Ε. Αβίας και Σπερχογεία.
Το σκορ άνοιξε στο 19′ ο Μιχαλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο Κόλλιας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Κατσίποδα “έγραψε” το 0-2. Στο 44’ μετά από κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών, η μπάλα έφτασε στον Β. Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και μείωσε προσωρινά σε 1-2. Στο 51’ από σέντρα του Μιχαλόπουλου ο Γκεβόρι κινήθηκε στο α’ δοκάρι και με κεφαλιά πέτυχε το 1-3. Στο 55’ ο Μπάρκας εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο α’ δοκάρι και ο Κόλλιας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο και Μπασιλάρη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Λυμπερόπουλος (70’ Θεοδοσόπουλος), Στυλιανόπουλος, Δασκαλάκης, Κρεμύδας, Ψυχογιάννης (76’ Α. Θεοδωρακόπουλος), Πατσιώτης (70’ Παπανδρέου), Κοντομανωλόπουλος, Β. Θεοδωρακόπουλος (58’ Μάραντος), Τσούνι (58’ Τζώτζος).
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (54’ Κουρούβανης), Πέππας, Χρονόπουλος, Γκεβόρι (70’ Πλάκας), Μιχαλόπουλος (81’ Νικολακόπουλος), Κόλλιας (70’ Μητρόπουλος), Βασιλόπουλος (70’ Χάρμπας), Μπάρκας.