Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2023 18:29

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-4: Εύκολη επικράτηση στο ντεμπούτο Κυβελίδη, Βλαχόπουλου

Γράφτηκε από τον

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Κυπαρισσία πέρασε από τα Αρφαρά, κερδίζοντας τον Αστέρα με 4-0.

Μια νίκη που διατηρεί τον Α.Ο.Κ. στην 3η θέση της βαθμολογίας με τρεις και δύο πόντους αντίστοιχα από τον πρωτοπόρο Πάμισο και τη δεύτερη Εράνη και παραμένει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου.
Αντίθετα ο Αστέρας προσπάθησε για το καλύτερο, όμως δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς είχε απέναντι του έναν πιο έμπειρο αντίπαλο που κατάφερε να αξιοποιήσει κάποιες από τις ευκαιρίες που είχε στο ματς και έφτασε στη νίκη.
Στο 11’ μετά από κόρνερ του Μπακατσέλου ο Μαλισόβας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 50’ ο Κωνσταντόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Π. Μπούρα και έκανε το 0-2. Στο 56’ ο Π. Μπουτσικάκης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-3. Στο 69’ ο Κυβελίδης έκανε τη σέντρα και ο Μπακατσέλος με σουτ σημείωσε το τελικό 0-4.
Να σημειωθεί πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς λόγω των βροχοπτώσεων και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων για να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους .
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα και Βοσνάκη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης, Παντσιώτης, Μπαράι, Φέστας, Θ. Μπούρας (73’ Κορομηλάς), Γ. Μπούρας, Πετρόπουλος (87’ Χ. Μπούρας), Κ. Μωραγιάννης, Γιαννακόπουλος, Σέφα (54’ Περ. Μωραγιάννης).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος (80’ Γαρδίκας), Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ (59’ Ζαφείρης), Π. Μπουτσικάκης, Μαλισόβας (78’ Ι. Μπούρας), Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος (59’ Βλαχόπουλος), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (78’ Κύρκο), Κατσιώλης.