Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2023 18:38

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Με σκόρερ τον Κώστα Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ακρίτας Κορώνης νίκησε τον Τέλλο Αγρα με 2-0.

Με την παραπάνω νίκη η ομάδα της Κορώνης παραμένει μόνη στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Τέλλος Αγρας διατηρήθηκε στην 13η θέση.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν σε δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να πάρουν τους τρεις πόντους. Αντιθέτα οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες φάσεις για να πετύχουν γκολ κυρίως με τον Διονυσόπουλο, που απείλησε δύο φορές με σουτ, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κατάφεραν στο 65’ να βάλουν με τον Βελησσάρη, όμως ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ του Οικονομόπουλου πάνω στον Κουτίβα.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Κώστας Λυμπερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 40’μετά από κόρνερ του Κυρ. Λυμπερόπουλου ο Μουτζούρης με κεφαλιά “σημάδεψε” το κάθετο δοκάρι. Στο 86’ ο Μουτζούρης με ωραία προσπάθεια από δεξιά έφτασε στην αντίπαλη περιοχή έκανε τη σέντρα και ο Κώστας Λυμπερόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-0, φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα.
Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Κώστα Λυμπερόπουλο, Πεΐδη και Μουτζούρη.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Φίλαϊ, Καγιανάς (61’ Κουτσουμπός), Κυριόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος (91’ Τσεράι), Μουτζούρης, Πεϊδης (87’ Χοτζόλλι).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Ανδρώνης, Οικονομόπουλος (69’ Ζόμπολος), Σωτηρόπουλος, Κωνσταντόπουλος (85’ Βάγγαλης), Μπακάκης, Διονυσόπουλος, Λάζαρης (46’Καραχάλιος), Α. Τσόπελας (85’ Βενετσανάκος).

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη