Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 18:59

ΜΕΘΩΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-2: Σημαντικό διπλό σε δύσκολη έδρα

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-2: Σημαντικό διπλό σε δύσκολη έδρα

 

Σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο πήρε χθες στη Μεθώνη ο Ολυμπιακός Ανάληψης, ο οποίος κέρδισε την τοπική ομάδα με 2-1.

Μια νίκη που ήρθε να καλύψει τα προβλήματα που είχαν οι ερυθρόλευκοι πριν το παιχνίδι, καθώς πέρα από τις ιώσεις που αντιμετώπιζαν κάποιοι παίκτες, υπήρξαν αρκετοί που ταλαιπωρήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αγωνιστούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με μια 11άδα, καθώς στον πάγκο υπήρχε μόνο ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σ. Μαρινόπουλος.
Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν πρώτοι και να μειώνουν στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι. Στο 54’ από σέντρα του Δημητρίου ο Θεοδοσόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 76’ ο Κοντομανωλόπουλος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 0-2. Στο 91’ ο Μπίζος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη και Τσοπανάκη.
ΜΕΘΩΝΗ: Φ. Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Παυλόγιαννης (57’ Τσαγκάρης), Τσιμικλής, Δήμος, Σπαντιδέας, Μάραντος (86’ Καραγλάνης), Ράλλης (86’ Μίχος), Χρόνης (46’ Μπεγέτης), Τσατάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Δασκαλάκης, Κρεμύδας, Θεοδοσόπουλος, Β. Θεοδωρακόπουλος, Καλογερόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Παπανδρέου, Διονυσόπουλος, Τσούνη.