Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 11:44

ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-2: Ονειρεύεται ξανά… τελικό

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-2: Ονειρεύεται ξανά… τελικό

Οι Μανιάτες έκαναν την έκπληξη και άφησαν εκτός την πολυνίκη του θεσμού!

Με σκόρερ τους Κυριάκο Πουλάκο και Δημήτρη Κουρούπη, η ΑΕΜ (φωτό) νίκησε στα Φιλιατρά με 2-1 την Εράνη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου βρίσκονται ακόμα ο Πάμισος και η Κυπαρισσία.

Η τέταρτη ομάδα θα είναι είτε ο Πανθουριακός, είτε το Διαβολίτσι (αναβλήθηκε ο χθεσινός μεταξύ τους προημιτελικός).
Η Μάνη μετά τη χθεσινή μεγάλη πρόκριση δικαιούται να ονειρεύεται ξανά τελικό. Θυμίζουμε ότι πέρυσι οι Μανιάτες έφθασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής και έχασαν το τρόπαιο από τον Πανθουριακό (2-1). Πλέον απομένει ένα ακόμα ματς (ο ημιτελικός) για να επαναλάβουν την περσινή πορεία.
Η Μάνη είναι πάντως η πρώτη ομάδα που νικά φέτος την Εράνη, οποία διατηρεί το αήττητο στην Α’ τοπική και στοχεύει στον τίτλο.
Στον χθεσινό νοκ – άουτ προημιτελικό, όλα έγιναν στο πρώτο 20λεπτο. Για την ακρίβεια σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν και τα τρία γκολ της αναμέτρησης.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Φιλιατρινούς και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2’ με τον Κ. Πουλάκο.
Η Εράνη έφθασε στην ισοφάριση στο 10’ με τον Γεωργιόπουλο, αλλά το 1-1 δεν κράτησε για πολύ.
Στο 17’ ο Κουρούπης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ΑΕΜ, που το διατήρησε μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την πρόκριση.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Νικολόπουλο
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης, Γκότσης (70’ Μητρόπουλος), Πέππας, Μιχαλόπουλος, Γκεβόρι, Γεωργιόπουλος, Κόλλιας (84’ Πλάκας), Μπάρκας, Χρονόπουλος (50’ Βασιλόπουλος).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Γουρνάς, Γιάννης, Δουρούμης, Γλέζος, Χατζηπαναγιώτης (64’ Π. Σπυρέας), Μπάλας (64’ Μπέρμπερι), Κ. Πουλάκος (77’ Φετάχου), Αλεξανδρόπουλος (92’ Κοστρίβας), Κουρούπης.