Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:48

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-1: Ανέβηκε στην 4η θέση με το νέο τρίποντο

Γράφτηκε από τον

Εντός έδρας νίκη για την Α.Ε. Μάνης που επικράτησε προχθές με 2-1 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο γήπεδο του Κάμπου.

Η ομάδα της Μάνης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τη λευκή ισοπαλία στο προηγούμενο εκτός έδρα παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα. Με το παραπάνω αποτέλεσμα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς για 6o σερί ματς διατήρησε το αήττητο με 5 νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α’ τοπικής, την οποία μοιράζεται με τον Πανθουριακό (ηττήθηκε από Πάμισο στη Μεσσήνη).
Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι που ισοφάρισαν προσωρινά σε 1-1 προσπάθησαν να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπόρεσαν σε κάποια από τις φάσεις που δημιούργησαν να πετύχει και άλλο γκολ.

Με πέναλτι ο Κ. Πουλάκος το 1-0

Στο 42’ έγινε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κ. Πουλάκου, το οποίο είχε κερδίσει ο Μπέρμπερη σε ανατροπή του από αμυντικό. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν υποστηρίζοντας ότι η φάση είχε ξεκινήσει από λάθος εκτέλεση πλάγιου.

Ισοφάριση με Κρεμμύδα στο 54'

Στο 54’ έγινε το 1-1, όταν ο Δημητρίου εκτέλεσε φάουλ και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες των παικτών, η μπάλα κατέληξε στον Κρεμμύδα ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Με φοβερό γκολ του Γιαννή το 2-1

Στο 60’ ο Γιαννής με δυνατό σουτ “βολίδα” έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Κατσίποδας και σημείωσε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις για γκολ, χωρίς να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν. Στο 47’ ο Μπέρμπερη βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσίποδα και αντί να σουτάρει για γκολ προτίμησε να πασάρει στον Κουρούπη, αλλά τον πρόλαβαν οι αμθυντικοί και έδιωξαν. Στο 49’ ο Κουρούπης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 68’ παράλληλη μπαλιά του Δημητρίου στον Καλογερόπουλο, αυτός δεν πρόλαβε να πλασάρει. Στο 71’ από κόρνερ του Δημητρίου ο Κρεμύδας έκανε το σουτ και πρόλαβε αμυντικός και απέκρουσε σωτήρια. Στο 72’ ο Φετάχου βγήκε μόνος με τον Κατσίποδας και πάσαρε στον Μπάλα για να σιγουρέψει το γκολ όμως η μπαλιά του ήταν πιο δυνατή και ο συμπαίκτης του δεν την πρόλαβε για να απειλήσει. Στο 77’ ο Φετάχου από τα πλάγια προτίμησε να σουτάρει αντί να την γυρίσει στον Κουρούπη και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Ξανθάκη και Σταυρόπουλο.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Σπυρέας (67’ Π. Πουλάκος), Γουρνάς, Γιαννής, Δουρούμης, Γλέζος, Χατζηπαναγιώτης, Μπέρμπερη (62’ Μπάλας), Κ. Πουλάκος (62′ Φετάχου), Αλεξανδρόπουλος (93’ Κοστρίβας), Κουρούπης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Διονυσόπουλος, Καλογερόπουλος, Ψυχογιάννης, Θεοδοσόπουλος (67’ Παπανδρέου), Μωραγιάννης (91’ Τζώτζος), Μάραντος (86’ Α. Θεοδωρακόπουλος), Τσούνι (46’ Ξυδιάς), Κοντομανωλόπουλος, Κρεμμύδας, Δημητρίου.