Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2023 18:50

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών έδωσε ο Ηρακλής.

Η νεανική ομάδα μετά τη νίκη στο "Π. Μπαχράμης" με τον Εθνικό Μελιγαλά και την ισοπαλία στα Αρφαρά, επικράτησε το Σάββατο της Ράχης με 2-0 και έδιωξε ουσιαστικά το όποιο άγχος για την παραμονή.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής και με διψήφια διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ράχη είναι επίσης πάνω από τη ζώνη, αλλά χρειάζεται θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια για να μην μπλέξει στις περιπέτειες.
Το σαββατιάτικο ντέρμπι των νεοφώτιστων δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Ο Ηρακλής αποδείχθηκε ουσιαστικός και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τους τρεις βαθμούς.
Ο Γ. Παπαδέας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε στο 14' το 1-0 και ο Βαϊτσης στο 91' και ενώ η Ράχη είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Ν. Σκόρδο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπεσσής, Τρακάκης, Φυκούρας (66' Μάρης), Μαγκλαρας, Χριστόπουλος (87' Δαραβίγκας), Κωνσταντόπουλος, Τζ. Παπαδέας, Βλαχάκης, Βαϊτσης, Γ. Παπαδέας, Ψωρομύτης (92' Μπαρακούλιας)
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Αντώνακας, Παυλής (56' Βράπι), Παναγιωτόπουλος, Λιόλιος, Ζωγόπουλος, Τσέρτος, Σκιάς, Κρακούλι, Πιλάτης (56' Σκοπέτος), Καραχάλιος (81' Τόμασεκ).