Κυριακή, 05 Οκτώβριος 2014 18:20

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Φιλική ήττα 2-1 από Δόξα Μεγαλόπολης, τραυματίστηκε ο Καραγιάννης

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Φιλική ήττα 2-1 από Δόξα Μεγαλόπολης, τραυματίστηκε ο Καραγιάννης

Ένα δυνατό φιλικό τεστ έδωσε το Σάββατο ο Εθνικός Μελιγαλά στην έδρα του με αντίπαλο τη Δόξα Μεγαλόπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας ήταν αυτή που πήρε τη νίκη επικρατώντας με 2-1, αν και στο πρώτο μέρος ο Εθνικός ήταν μπροστά στο σκορ με τέρμα που σημείωσε στο 25’ ο Ηλίας Μουρούσιας με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Θανόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος όμως η Δόξα Μεγαλόπολης πέτυχε δύο γκολ και πήρε τη φιλική νίκη. Αρχικά ισοφάρισε στο 65’ σε 1-1 με τον Μοσχίδη και στο 77’ ο Δ. Λυμπερόπουλος έγραψε το τελικό 1-2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ (Γιώργος Καλόμαλος): Καστριτσέας, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος, Κανελλόπουλος, Πιτσιλής, Ντούζια, Μπαλαλάς, Λάγιος, Γεωργόπουλος, Μουρούσιας, Δικαίος. Επαιξαν και οι Αθανασόπουλος και Γερμάνης.
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Πέτρος Καλαντζής): Δημητρέλης, Νταής, Αλεξανδρής, Μοσχίδης, Μπακάλης, Κοσκολιός, Ν. Λυμπερόπουλος Δ. Λυμπερόπουλος, Δρόσος, Αθανασιάδης, Μήτσης. Επαιξαν και οι Σβερκούνος, Κουρέτας, Αλεξανδρή και Λαλιωτίτης.

Χτύπησε ο Καραγιάννης

Το δυσάρεστο είναι πως ο Παναγιώτης Καραγιάννης υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Πάμισο στο Μελιγαλά και Εράνη στα Φιλιατρά. Πρόκειται σίγουρα για μια σημαντική απώλεια που αλλάζει τα σχέδια του προπονητή των «κυανολεύκων» Γιώργου Καλόμαλου.