Κυριακή, 05 Οκτώβριος 2014 18:34

Ισόπαλο 1-1 το φιλικό παιχνίδι Κεραυνός Καλαμάτας – Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον
Ισόπαλο 1-1 το φιλικό παιχνίδι Κεραυνός Καλαμάτας – Διαβολίτσι

Φιλικό προετοιμασίας έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» ο Κεραυνός Καλαμάτας με το Διαβολίτσι (φωτό) και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Χελάς, με τον Κεραυνό να ισοφαρίζει με τον Βαγγέλη Δούβαλη. Το Διαβολίτσι έχει μπροστά του την Τετάρτη το εκτός έδρας ματς με τη Σπερχογεία, ενώ ο Κεραυνός Καλαμάτας προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Αίαντα στο «Π. Μπαχράμης».  Να σημειωθεί πως το Διαβολίτσι μετά από δύο αγωνιστικές στην Α’ τοπική έχει τρεις βαθμούς με την πρόσφατη νίκη του επί του Τσικλητήρα Πύλου, ενώ ο Κεραυνός ξεκίνησε νικηφόρα τη σεζόν στην Α1 τοπική αφού επικράτησε στην έδρα του του Μιλτιάδη. Οι συνθέσεις του προχθεσινού φιλικού:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τάσος Χαρίτος): Κουκούτσης, Σώκαλης, Τσορώνης, Τσάκωνας, Μπεσσής, Σαμπιόν, Κοζοκάρου, Κοστρένι, Λικάι, Δούβαλης, Νιάρχος. Επαιξαν και οι Καναλουπίτης, Γκότσης, Παναγιωτίδης, Μπλάνας, Κότσης και Μωραγιάννης.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ (Σωτήρης Δημάκης): Μητσέας, Ντουμάνι, Σκαρπαλέζος, Π. Δημητρίου, Καπόγλης, Μαυροειδάκος, Δασκαλάκης, Παπαδόγιαννης, Κωστόπουλος, Χελάς, Βουρνάς. Επαιξαν και οι: Μερκούρης, Ε. Καστριτσέας, Γ. Καστριτσέας, Θ. Δημητρίου, Βεργόπουλος και Αντωνόπουλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ