Κυριακή, 05 Οκτωβρίου 2014 20:24

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανεβαίνουν Σκάρος, Δημητριάδης...

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ανεβαίνουν Σκάρος, Δημητριάδης...

Ξεκούραστο ήταν το Σαββατοκύριακο για την "Μαύρη Θύελλα", καθώς η αναβολή όλων των αγώνων έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Νίκου Κουρμπανά να πάρουν μερικές… ανάσες. Το Σάββατο το πρωί έγινε ένα οικογενειακό δίτερμα στο γήπεδο των Αρφαρών ενώ σήμερα οι παίκτες είχαν ρεπό.

Το ευχάριστο ήταν πως οι Σκάρος και Δημητριάδης πήραν χρόνο συμμετοχής στο δίτερμα του Σαββάτου, ανεβάζουν ρυθμούς και δείχνουν ότι θα είναι άμεσα στην διάθεση του τεχνικού τους για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Να θυμίσουμε ότι και οι δύο ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα και δεν έχουν παίξει σε κανένα επίσημο ματς μέχρι τώρα. Πρόκειται για δύο έμπειρους παίκτες η επιστροφή των οποίων θα προσφέρει πολύτιμες επιλογές στον Νίκο Κουρμπανά.
Αύριο Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ζακυνθιακό, το οποίο θα γίνει την Κυριακή στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.
Η Καλαμάτα έχει ξεκινήσει με 2 νίκες το πρωτάθλημα και όπως γίνεται αντιληπτό θα πάει με καλή ψυχολογία και στόχο μόνο τη νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι.