Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2023 18:48

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Με σκόρερ τον Σαρδέλη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Με σκόρερ τον Σαρδέλη (φωτό)

 

Με τέρματα του Δημήτρη Σαρδέλη, ο Πανθουριακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή Καλαμάτας και πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 2-0, χθες το απόγευμα στο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Οι δύο ομάδες εφαρμόζοντας την τακτική που είχαν δουλέψει στις προπονήσεις προσπάθησαν αρχικά να διασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και μετά με οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες να απειλήσουν ουσιαστικά τις εστίες των Μπεσσή και Κόκκαλη και να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που το κατάφεραν δύο φορές με πανομοιότυπο τρόπο και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστικές τους 20χρονους Δήμο Καρύδη που “σέρβιρε” και τον Δημήτρη Σαρδέλη που σκόραρε. Κατά τη διάρκεια του 90λεπτου δημιούργησαν πιο πολλές φάσεις από τον αντίπαλο τους, αλλά μόνο δύο φορές κατάφεραν να πετύχουν γκολ.
Ο Ηρακλής δημιούργησε φάσεις όμως δεν στάθηκε τυχερός ώστε να μετουσιώσει κάποια από αυτές σε γκολ και στο τέλος έφυγε από το ματς χωρίς να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 34’ μετά από ωραία διαγώνια μπροστινή μπαλιά του Καρύδη ο Σαρδέλης μπήκε στη περιοχή και με διαγώνιο σουτ “έγραψε” το 0-1. Στο 61’ ο Καρύδης έκανε την κάθετη πάσα για τον Σαρδέλη αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Καλές στιγμές για γκολ είχαμε στο 15’ όταν σουτ του Γιακουμή απέκρουσε ο Μπεσσής η μπάλα πήρε ύψος και έφτασε στον Οδεμισιώτη ο οποίος από τη μικρή περιοχή σχεδόν προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά όμως είχε γυρίσει ο τερματοφύλακας του Ηρακλή στην εστία του και μπλόκαρε. Στο 25’ σε μπροστινή μπαλιά ο Βαΐτσης παρά την πίεση του Μπούνα σούταρε σχεδόν από τη γραμμή της περιοχή για να αποκρούσει με τα πόδια ο Κόκκαλης. Στο 76’ ο Καρύδης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Γιακουμή, αυτός μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Μπεσσής. Στο 87’ ο Καρύδης και πάλι έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Γιακουμή ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι από τον Μπεσσή, όμως ο τελευταίος πρόλαβε με το χέρι και απομάκρυνε την μπάλα πριν ο αντίπαλος του σουτάρει.
Αλλες φάσεις για γκολ έχασαν οι Δαρσακλής (3’ γυριστό σουτ), Καρύδης (5’ μακρινό σουτ), Ι. Σεντεμέντες (8’ σουτ), Γεωργουλέας (41’ διαγώνιο σουτ), Φυκούρας (42’ διαγώνιο συρτό σουτ, 85’ σέντρα σουτ), Γιακουμής (69’ κεφαλιά), Ψωρομύτης (74’ δυνατό διαγώνιο σουτ) και Βλαχάκης (86’ σουτ).

Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τον Γιαλικάρη και την Χαλκιαδάκη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπεσσής, Μπρακούλιας, Φύκουρας, Μαγκλάρας, Ψωρομύτης, Κωνσταντόπουλος, Τζ. Παπαδέας (70’ Μουρούφας), Βλάχακης, Βαΐτσης (67’ Δαραβίγκας), Γ. Παπαδέας, Δαρσακλής (46’ λ.τρ. Μάρης).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Μπούνας (90’ Γ. Σεντεμέντες), Γιαννακόπουλος, Οδεμισιώτης, Καραχάλιος, Ι. Σεντεμέντες (70’ Νικολόπουλος), Γεωργουλέας (70’ Φαββατάς), Ζαχαρόπουλος, Σαρδέλης (80’ Αγγελόπουλος), Καρύδης, Γιακουμής (90’ Ρασσιάς).