Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:41

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Με σκόρερ τον Παπαθεοδώρου

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Με σκόρερ τον Παπαθεοδώρου

 

Με σκόρερ το Δημήτρη Παπαθεοδώρου ο Εθνικός Μελιγαλά κέρδισε το Σάββατο εντός έδρας τον Πανθουριακό με 1-0.

Μια νίκη που ήρθε να κλείσει την παρένθεση από την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Εράνη και ήρθε να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα το τελευταίο διάστημα καθώς μέχρι το παραπάνω παιχνίδι είχε 4 σερί νίκη και μία ήττα. Από την άλλη ο Πανθουριακός έχασε μετά από 3 αγωνιστικές που είχε μόνο νίκες και η ομάδα του Μελιγαλά έμελε να του διακόψει αυτό το σερί.
Για τον Εθνικό αυτή ήταν σημαντική γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 50’ ο Παπαθεοδώρου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, όπου έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” της εστίας του Π.-Χ. Γιακουμή.
Πέρα από το γκολ που έκρινε το ματς, οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για να σκοράρουν, όμως δεν τις αξιοποίησαν. Μάλιστα ο Πανθουριακός λίγο έλειψε στην εκπνοή σχεδόν της αναμέτρησης να φτάσει στην ισοφάριση. Ηταν στο 89’ όταν ο Ζαχαρόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για γκολ στο πρώτο μέρος με τους Αθ. Σπυρόπουλο και Παπαθεοδώρου. Ο Πανθουριακός είχε φάσεις για γκολ στο β’ μέρος, πέρα από το δοκάρι που προαναφέραμε, με τους Ι. Σεντεμέντε και του Καρύδη (ισάριθμα σουτ).
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Μπασιλάρη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κρευμάδι, Διακουμάκος, Μπίτζας, Φέστας, Λάγιος, Ράπτης, Γ.-Α. Σπυρόπουλος (91’ Τσίκας), Παπαθεοδώρου, Σαραντόπουλος (79’ Κ. Μπούνας), Μιχαλέας (65’ Καραπετυάν), Αθ. Σπυρόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Π.-Χ. Γιακουμής, Στ. Μπούνας, Οδεμισιώτης (46’ Γιαννακόπουλος), Αγγελόπουλος, Καραχάλιος, Ι. Σεντεμέντες, Γεωργούλεας (62’ Φαββατάς), Ζαχαρόπουλος, Καρύδης, Νικολόπουλος, Ι. Γιακουμής.