Δευτέρα, 27 Μάρτιος 2023 17:50

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Με σκόρερ τον Κώστα Λυμπερόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τον Κώστα Λυμπερόπουλο, ο Ακρίτας Κορώνης επικράτησε χθες στην έδρα του, της Σπερχογείας με 2-0.

Η ομάδα της Κορώνης έδειξε περισσότερη διάθεση και πάθος για τη νίκη και ευτύχησε με τον μόνιμο σκόρερ της Κ. Λυμπερόπουλο που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει στη 13η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ετσι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρία παιχνίδια, όπου είχε μία ισοπαλία εκτός με ΠΑΣ Ράχη και δύο ήττες κατά σειρά από Εράνη εντός και Πανθουριακό εκτός.
Σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, από τη στιγμή που έχει απομακρυνθεί από το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Η Σπερχογεία δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 15’ σουτ του Μουτζούρη απέκρουσε δύσκολα ο Σακκάς. Στο 35’ από φάουλ του Πεΐδη, ο Λυμπερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 39’ σουτ του Λυμπερόπουλου μέσα από περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Σακκάς. Στο 55’ ο Πεΐδη έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Σακκάς με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 58’ από κόρνερ του Πεΐδη, ο Λυμπερόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0.
Οι “ταύροι” από τις άλλη είχαν κάποιες φάσεις από επιθετικές ενέργειες και από στημένα, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Βαρβεράκη.
ΚΟΡΩΝΗ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καγιανάς, Παπαγεωργίου, Κουτσουμπός, Κουτίβας, Χοτζόλι (66’ Τσελάι), Κυριόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος, Μουτζούρης (89’ Σαρελάς), Πεΐδης (82’ Σαρδέλης).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Π. Δημητρίου, Τζεφερεμιναίος, Σεφεράσι, Λένα, Μούρτος, Ηλ. Δημητρίου (28’ λτρ. Ι. Δημητρίου), Ηλιόπουλος, Μαρίνος, Ι. Σαούτης, Σούλα.

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη