Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2023 12:16

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Κουλόπουλο

Γράφτηκε από τον

Μετά από 21 μέρες ο Πάμισος επέστρεψε στη Μεσσήνη και στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης στο τοπικό ντέρμπι.

Οι Νησιώτες πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Κουλόπουλου στο 17’ και βρίσκονται στο -3 από την πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Εράνη. Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός Ανάληψης είναι στη ζώνη του υποβιβασμού (αν υποβιβαστούν πέντε ομάδες).

Ως εκ τούτου και οι δύο ομάδες ήθελαν χθες τη νίκη, με τον Πάμισο να προέρχεται από τις εκτός έδρας ήττες σε Μεθώνη και Κάμπο, ενώ ενδιάμεσα πήρε στα χαρτιά τη νίκη με το Καλό Νερό. Τελευταίο εντός έδρας ματς, ήταν την Τετάρτη 8 Μαρτίου με τη Σπερχογεία, όπου επικράτησε με σκορ 4-1.
Ο Πάμισος στρέφει πλέον την προσοχή του στο εντός έδρας ντέρμπι με την τρίτη της βαθμολογίας Κυπαρισσία στις 9 Απριλίου, καθώς την επόμενη αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με την Ομόνοια.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Τσουλάκο.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Νινιός, Ντίσα, Βλάχος, Μπόρχαν (46’ Τιμπλαλέξης), Κουλόπουλος (67’ Αράπι), Παπαδόπουλος (87
Υμεράσι), Ρουμελιώτης (58’ Δεμπεγιώτης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Παπανδρέου, Κρεμμύδας, Δασκαλάκης, Καλογερόπουλος, Ξυδιάς (84’ Θεοδοσόπουλος), Διονυσόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Πατσιώτης, Τσούνι (59’ Θεοδωρακόπουλος).