Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 13:20

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 2-6: Πέρασε σαν… σίφουνας από τους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Το έβδομο διπλό κατέκτησε χθες η Κυπαρισσία που συνέτριψε με 6-2 τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους και διατήρησε τις ελπίδες της για κατάκτηση του τίτλου.


Ο ΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και θριάμβευσε στο Τριφυλιακό ντέρμπι, παραμένοντας στο -4 από την πρωτοπόρο Εράνη επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας που αγωνίστηκε με απουσίες είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και υπέστη την βαρύτερη ήττα της σεζόν.
Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 15’ είχε σημειώσει ήδη τέσσερα γκολ! Ο… χορός των γκολ ξεκίνησε στο 3’ με τον Γεωργιόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Βλαχόπουλο με πλασέ να γράφει το 1-0.
Στο 7’ μετά από σέντρα του Καπλάνη ο Κατσιώλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στη συνέχεια ο Κυβελίδης με ισάριθμες κεφαλιές στο 9’ και το 15’ από σέντρες του Κατσιώλη και του Γεωργιόπουλου διαμόρφωσε το 0-4!
Ο Αγρας αντέδρασε και αφού έχασε στο 18’ κλασική ευκαιρία με πλασέ του Αναστασόπουλου που έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή ο Μιτρόφ, είχε δοκάρι σε σουτ του Τ. Τσόπελας στο 22’.
Τελικά το 1-4 έγινε στο 28’ όταν ύστερα από σέντρα του Σερέτη ο Τ. Τσόπελας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-5 χάρις σε σουτ του Κατσιώλη στο 35’.
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο ο ρυθμός έπεσε, με την κάθε μία ομάδα να πετυχαίνει από ένα γκολ.
Στο 75’ ο Κωνσταντόπουλος σέντραρε και ο Μπακατσέλος με σουτ έγραψε το 1-6, ενώ στο 83’ οι “ερυθρόλευκοι” μείωσαν στο τελικό 2-6 όταν ύστερα από κάθετη πάσα του Αναστασόπουλου ο Διονυσόπουλος πλάσαρε για να αποκρούσει ο Δασκαλόπουλος και στην επαναφορά ο Τ. Τσόπελας έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπασιλάρη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Κωνσταντόπουλος (46’ Κανελλόπουλος), Βενετσανάκος, Ανδρώνης, Βελλησάρης, Ζόμπολος, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος (62’ Λάζαρης), Σερέτης (62’ Τσελάι), Τ. Τσόπελας (85’ Καραχούντρης), Διονυσόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Γεωργιόπουλος (70’ Ανδρουτσής), Καπλάνης, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης (85’ Ζαφείρης), Ντιόπ (65’ Μαλισόβας), Κατσιώλης, Μπακατσέλος (85’ Γκόγκας), Βλαχόπουλος (70’ Κύρκο), Κωνσταντόπουλος, Κυβελίδης.