Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 15:05

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μια ήττα κόντρα στη Λακωνία

Γράφτηκε από τον

Τα τελευταία τους παιχνίδια για την α’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, έδωσαν χθες οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας, αντιμετωπίζοντας στη Σπάρτη τις αντίστοιχες της Λακωνίας, που δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο.

Η Κ14 της Μεσσηνίας νίκησε με το εντυπωσιακό 4-0, ενώ αντίθετα η Κ16 της Μεσσηνίας ηττήθηκε με 3-1 και έχασε ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες πρόκρισης για τη φάση των “16”. Η Μεσσηνία ήθελε τη νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 10ου ομίλου, για να ελπίζει πως θα προκριθεί ως μία από τις καλύτερες δεύτερες των ομίλων (προκρίνονται οι 3 καλύτεροι από 12 ομίλους). Την πρώτη θέση πήρε η Αργολίδα και τη δεύτερη η Μεσσηνία.
Για την Κ14 του νομού μας, το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, αφού ότι και αν γινόταν θα τερμάτιζε στην 3η θέση, πίσω από Αρκαδία και Αργολίδα. Ηθελε όμως να κλείσει με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της και τα κατάφερε πετυχαίνοντας δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σκόρερ οι Δημητρίου (με πέναλτι), Ρερρές, Κιοσσές και Λυμπερόπουλος.
Η σύνθεση της Κ14 της Μεσσηνίας έχει ως εξής: Γιαννουλάκης, Χριστόπουλος, Πανταζέλος, Παπαδόπουλος, Δεσποτόπουλος, Κάτσος, Ρερρές, Αλάμαρας, Δημητρίου, Κομπότης, Σαρδελάς. Στον πάγκο ήταν οι Αθ. Βαρελάς, Μαθιός, Στρατικόπουλος, Δασάκος, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Μαντάς, Παπαδόπουλος, Κιοσσές.
H K16 της Μεσσηνίας γνώρισε, όπως προαναφέραμε, την ήττα με 3-1, με το σκορ να είναι στο ημίχρονο 1-1.
Η Μεσσηνία ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργουλέα. Η σύνθεση των φιλοξενούμενων: Π. Βαρελάς, Τζάννες, Δουφεξής, Κυριακόπουλος, Σεντεμέντες, Σπ. Βαρελάς, Ντελής, Ντερβίσι, Γεωργουλέας, Χότζα, Δημόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Προιμάκης, Τζαναδάμης, Ζαχαριάς, Καρούμπαλης, Τσαούσης, Παπαδόπουλος, Γκίζας, Νικολόπουλος, Σταυρόπουλος