Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 18:59

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ανεβαίνουν οι προπονητικοί ρυθμοί...

Γράφτηκε από τον

Ανέβηκαν κατακόρυφα οι προπονητικοί ρυθμοί στον Αστέρα κατά την διάρκεια του σημερινού προπονητικού προγράμματος, καθώς εκτός των δύο προπονήσεων (πρωί-απόγευμα), υπήρχε και ιδιαίτερα υψηλή ένταση στην απογευματινή προπόνηση.



Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης έπεφτε βροχή.

Απόντες από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα ήταν οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Ρουμάνος Ντορίν Γκόιαν και ο Σλοβάκος Τόμας Κοσίσκι που έχουν ενσωματωθεί με τις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.

Στο τελικό στάδιο της επανένταξης τους στο προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα έχουν μπει οι Τορμένα, Κουρμπέλης, που έτρεξαν και σήμερα για αρκετή ώρα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Αστέρα υπάρχει περίπτωση να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο αυριανό «οικογενειακό διπλό» με την Κ-20 (16.00), όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους και έτρεξε για αρκετή ώρα στο χορτάρι του γηπέδου, ενώ ο Μουνάφο έκανε θεραπεία για το ελαφρύ διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα μπει στην προπόνηση.

Ο Πάρα ακολούθησε θεραπεία για το σφίξιμο στην γάμπα που τον έπιασε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την Παρτιζάν και θα μπει με τη σειρά του τις επόμενες ημέρες και πάλι στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ τέλος ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε και αυτός το πρόγραμμα θεραπείας του.

Όσο για το πρωινό προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, περιελάμβανε πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ακολουθούν πιστά τις ασκήσεις και το πρόγραμμα.

Φιλικό παιχνίδι το Σάββατο με Πανιώνιο

Φιλικό αγώνα θα δώσει ο Αστέρας το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τον Πανιώνιο. Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές, αλλά και για να παραμείνει η ομάδα του Αστέρα σε καλό αγωνιστικό ρυθμό κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.