Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 15:15

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Η Τuba Libre στον τελικό του Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

Η ομάδα Τubal Libre επικράτησε 2-1 στα πέναλτι του ΚΤΕΛ στο προχθεσινό δεύτερο ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου η Tuba Libre κατάφερε να πάρει την πρόκριση και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη No name/Κ.Κούμανης ΑΒΕΕ, η οποία στον 1ο ημιτελικό επιβλήθηκε με 4-0 της Μπαρτσελιώμα.
Σε ότι αφορά το παραπάνω ματς που έγινε τη βράδυ της Τετάρτης στο “Π. Μπαχράμης”, η Tuba Libre προηγήθηκε 1-0 στο 10’ με τον Σπανό, αλλά στο 30’ ο Κ. Στασινόπουλος και στο 38’ ο Μπόρα έβαλαν μπροστά στο σκορ το ΚΤΕΛ κάνοντας το 1-2. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Αντ. Χριστόπουλος στο 70’ στέλνοντας τις δύο ομάδες στα πέναλτι, αφού το σκορ δεν άλλαξε στα υπόλοιπα 10 λεπτά του αγώνα.
Στα πέναλτι τα δύο γκολ για την Tuba Libre σημείωσαν οι Σπανός, Μουλαβασίλης και για το ΚΤΕΛ ο Μπόρα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ηλίας Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Γιώργο Μιχαλόπουλο και τη Ζήνα Χαλκιαδάκη.
TUBA LIBRE: Κ. Κοσμάς, Αντ. Χριστόπουλος, Μουλαβασίλης, Σπυρόπουλος, Κούμουτσος, Αρ. Κοσμάς, Λακριντής, Τζουμάκης, Σπανός, Βίγκος, Φιλανδριανός. Στον πάγκο ήταν οι Κισκήρας, Ανδριανόπουλος, Παπαδάτος, Δ. Χριστόπουλος, Καρελλάς, Μπακέας.
ΚΤΕΛ: Αργυρόπουλος, Ηλιακόπουλος, Αθανασόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Καμπουγέρης, Καράμπελας, Μπόρα, Σταματόπουλος, Σκαφιδάς, Εμμανουήλ, Καλογερόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Μπούρας, Καδάς, Μέντζας, Βασιλόπουλος, Κρίκας, Τσιγαρίδης, Δωδέκατος, Ζαγαρέλος.