Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 19:47

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-0: Σημαντική νίκη για την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-0: Σημαντική νίκη για την παραμονή

Σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε το Σάββατο η Σπερχογεία, η οποία κέρδισε στο “Πέτρος Γεωργανάς” τον ΠΑΣ Ράχη με 1-0.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα απομακρύνθηκε 7 βαθμούς από το χθεσινό αντίπαλο της, τον οποίο άφησε στην 13 θέση και στους 11 από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, που είναι μια θέση πιο κάτω.
Ο ΠΑΣ Ράχη δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία και να φύγει από τη Σπερχογεία με κάποιο θετικό αποτέλεσμα και στα υπόλοιπα 5 παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει οι παίκτες του να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα τους να ανανεώσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 31’ ο Ηλ. Δημητρίου αξιοποιώντας την πάσα του Ι. Σαούτη. Οι γηπεδούχοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, πέτυχαν άλλο ένα στο 85’ με τον Ηλ. Δημητρίου, όμως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ και έτσι δεν μέτρησε. Από εκεί και πέρα ο ίδιος είχε τρεις προσπάθειες για να σκοράρει και από μία οι Ι. Σαούτης, Μαρίνος σε ισάριθμα τετ-α-τετ, όμως σε όλα ο Τσέλα κατάφερε να αποκρούσει.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τον Γ. Μιχαλόπουλο και την Τσούκαλη.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Π. Δημητρίου, Τζεφερεμιναίος, Λένα, Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ι. Σαούτης, Σούλα (86’ Π. Σαούτης), Ηλ. Δημητρίου, Μαρίνος (60’ Μούρτος).
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Τσέρτος, Μπέγκα, Βράπι (56’ Κράκουλι), Καραχάλιος, Ζωγόπουλος (74’ Κότσης), Λιόλιος.