Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:13

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Νίκη - ανάσα μετά από ένα μήνα

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-0: Νίκη - ανάσα μετά από ένα μήνα

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α' τοπική έκανε ο Τέλλος Αγρας, καθώς νίκησε το Σάββατο στους Γαργαλιάνους με 3-0 την Α.Ε. Αβίας.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Την αρχή έκανε ο Οικονομόπουλος στο 70'. Στο 76' ο Κωνσταντόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Τέλλου Αγρα, που έδωσε διαστάσεις στη νίκη του στο 90' με τον 15χρονο Νικολόπουλο. Στο 81' αποβλήθηκε ο Διονυσόπουλος.
Να σημειωθεί ότι ο Τέλλος Αγρας είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 12 Μαρτίου, όταν κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Αστέρα Αρφαρών.
Εκτοτε ηττήθηκε από Ράχη, Κυπαρισσία και Εράνη (δεν υπολογίζουμε το τρίποντο στα χαρτιά με Ομόνοια). Η Α.Ε. Αβίας είναι στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και όπως και ο Τέλλος Αγρας, είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Οικονομόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Βελησσάρης, Ανδρωνης, Ζόμπολος, Λάζαρης, Αναστασόπουλος (46′ Βενετσανάκος), Τσελάι (88′ Νικολόπουλος), Μπακάκης (65′ Σερέτης), Διονυσόπουλος.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Θ. Καρδάσης, Ξυνός, Γεωργίκος, Γαβράς, Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Δ. Τσουλάκος, Πανταζής, Μπαζάνης, Δ. Κορμπής, Αλντέσκου.