Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 20:35

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Π. Μπαχράμης”, με τον Ηρακλή Καλαμάτας και τον Ολυμπιακό Ανάληψης να μένουν στο 1-1.

Ενα αποτέλεσμα, που μπορεί να μην ικανοποιεί απόλυτα κάποια από τις δύο ομάδες, που στόχευαν στη νίκη, αλλά από το τίποτα, θετικός είναι και ο ένας βαθμός.
Για τους γηπεδούχους γιατί τους κρατά μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους που έστω και με τον ένα βαθμό συνεχίζουν την προσπάθεια για τη σωτηρία τους.
Οι δύο ομάδες στη διάρκεια του ματς εξέφρασαν τις διαμαρτυρίες τους για αποφάσεις του διαιτητή Πλακογιάννη, ο οποίος έδειξε κίτρινες κάρτες στους προπονητές των δύο ομάδων στο 90’ στον Αρη Γαλανόπουλο (Ηρακλή) και νωρίτερα στο 61’ σε Νίκο Γεωργακλή και στο συνεργάτη του Κώστα Λαμπρόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι στο 24’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Θεοδωσόπουλου, με τον διαιτητή να μην βλέπει παράβαση.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε διάστημα 6 λεπτών. Στο 22’ ο Φυκούρας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κατσίποδας και έδωσε το προβάδισμα στους “κυανόλευκους” και στο 28’ από σέντρα του Πατσιώτη ο Κοντομανωλόπουλος σημείωσε το τελικό 1-1.
Από εκεί και πέρα οι ομάδες είχαν κάποιες καλές φάσεις όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Στο 48’ ο Πατσιώτης εκτέλεσε φάουλ μέσα στην περιοχή ο Θεοδωσόπουλος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα ώστε να σκοράρει. Η μπάλα έσκασε στο έδαφος πήρε ύψος και κατάφερε ο Μπεσσής με διπλή προσπάθεια να την μπλοκάρει. Στο 63’ ο Θεοδωρακόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 78’ ο Ψωρομύτης μέσα στην περιοχή γύρισε την μπάλα για τον Κωνσταντόπουλος αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει σωτήρια με το σώμα ο Κατσίποδας. Στο 89’ ο Πατσιώτης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το “τείχος” και έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές την Χαλκιαδάκη και τον Ε. Κορομηλά.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπεσσής, Τζ. Παπαδέας, Φυκούρας, Μαγκλάρας (79’ Μπρακούλιας), Βαΐτσης, Κωνσταντόπουλος, Μάρης, Τρακάκης, Δαρσακλής (59’ Χριστόπουλος), Γ. Παπαδέας, Ψωρομύτης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Παπανδρέου (31’ λ.τρ. Ψυχογιάννης, 59’ Μωραγιάννης), Κρεμύδας, Δασκαλάκης, Καλογερόπουλος, Ξυδιάς (72’ Στυλιανόπουλος), Πατσιώτης, Διονυσόπουλος, Θεοδωσόπουλος (72’ Τσούνι), Κοντομανωλόπουλος (59’ Θεοδωρακόπουλος).