Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 21:02

PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Εχασε στη Σάμο η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-0 σετ από τον Α.Σ. Κέρκης γνώρισε σήμερα Μ. Τετάρτη στη Σάμο η Καλαμάτα ‘80 στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ ανόδου της Pre League ανδρών.

Ετσι οι δύο ομάδες θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους την Τετάρτη του Πάσχα στο Κλειστό της Παραλίας. Οι “λύκοι” που είχαν κερδίσει το περασμένο Σάββατο εντός έδρας με 3-0 σετ, πήγαν στην Σάμο για να τελειώσουν τη… δουλειά. Οι γηπεδούχοι όμως έμειναν ζωντανοί, πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή νίκη απέναντι στην Καλαμάτα ‘80 και ισοφάρισαν τη σειρά σε 1-1.
Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια (τα δύο για την κανονική σεζόν) η μεσσηνιακή ομάδα μετρούσε τρεις νίκες, όμως σήμερα στο Καρλόβασι παρουσιάστηκε αγχωμένη και έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την άνοδο στη Volley League!
Ο Α.Σ. Κέρκης είχε τις λύσεις στα κρίσιμα σημεία και πήρε το πρώτο σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ η Καλαμάτα ‘80 ήταν κακή και οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα με 25-16. Στο τρίτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στο φινάλε και να μένουν ζωντανοί για την άνοδο, επικρατώντας με 26-24.