Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 12:36

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΙΑΛΥΣΟΣ 0-1: Πήρε το διπλό και εξασφάλισε την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Ενα γρήγορο γκολ του Γεωργιάδη ήταν αρκετό για τον Ιάλυσο να πάρει τη νίκη στο Μελιγαλά επί του Διαβολιτσίου με 1-0, στην 24η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η ομάδα της Ρόδου ήθελε τη νίκη για να “κλειδώσει” την παραμονή στην κατηγορία και τα κατάφερε, απέναντι στον ΑΟΔ που έχει αποχαιρετήσει εδώ και ορισμένες αγωνιστικές τη Γ’ εθνική και παίζει για την τιμή των όπλων και το γόητρο στις τελευταίες αγωνιστικές.
Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 7’ και στη συνέχεια κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Σε εκείνο το λεπτό ο Εμπούμπα βρήκε στην περιοχή τον Γεωργιάδη και εκείνος με πλασέ έγραψε το 0-1.
Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή προσπάθησε να απαντήσει και είχε μια καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με το σουτ του Ηλιόπουλου να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Τσιγάρο.
Στο 75’ ο Πάγια έπιασε ένα καλό σουτ όμως και πάλι ο Τσιγάρος απέκρουσε, με τον Ιάλυσο στη συνέχεια να μην απειλείται ουσιαστικά μέχρι το φινάλε και να πανηγυρίζει το διπλό με το οποίο εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.
Διαιτητής ήταν ο Τριανταφύλλου (Αργολίδας), με βοηθούς τους Γκουριώτη και Δημητρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Μπούνας, Πιτσιλής, Καντούτσης, Πάγια, Μουλιάτος (46’ Τσιγαρίδης), Θώδης, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Ορλάντο (76’ Αρβανίτης), Δημητρίου (62’ Σταματελόπουλος).
ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Καραγεώργης (80’ Σάββας), Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Εμπουμπά, Γιώργου, Δελαπόρτας (89’ Σουλτς), Χατζηνικόλας, Τερζίου, Κονέ (46’ Γεωργίου), Πατσίλης.