Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 11:02

ΕΡΑΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 8-0: Το σκορ τα λέει όλα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 8-0:  Το σκορ τα λέει όλα

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Εράνη το χθεσινό εντός έδρας ματς με τη Σπερχογεία, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-0.

Οι Φιλιατρινοί επέστρεψαν έτσι με εμφατικό τρόπο στις νίκες, ύστερα από την ισοπαλία με τον Πανθουριακό και συνεχίζουν αήττητοι στην κορυφή της Α’ τοπικής. Στον αντίποδα οι “ταύροι” γνώρισαν βαριά ήττα, χωρίς όμως βαθμολογικές συνέπειες.

Τα οχτώ γκολ σημείωσαν τρεις παίκτες. Μπάρκας και Κόλλιας πέτυχαν από τρία γκολ, ενώ δύο φορές βρήκε δίχτυα ο Μιχαλόπουλος. Ο τελευταίος άνοιξε το σκορ στο 10’. Στο 24’ ο Μπάρκας σημείωσε το 2-0, για να πάρει τη σκυτάλη ο Κόλλιας με δύο γκολ στο 25’ και στο 44’. Στο 55’ ο Μιχαλόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Ο Μπάρκας στο 56’ έκανε το 6-0 και ο Κόλλιας στο 63’ με το τρίτο του προσωπικό του γκολ το 7-0. Το σκορ έκλεισε ο Μπάρκας στο 73’, πετυχαίνοντας επίσης χατ – τρικ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Αντωνόπουλο.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Τσόπελας, Μπινιώρης (79’ Νικολακόπουλος), Γκότσης, Πέππας, Γκεβόρι (79’ Χρονόπουλος), Μιχαλόπουλος (86’ Πλακάς), Βασιλόπουλος (46’ Χάρμπας), Κόλλιας (63’ Μητρόπουλος), Γεωργιόπουλος, Μπάρκας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Τζεφερεμιναίος, Π. Δημητρίου, Λένα, Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Ι. Σαούτης, Μαρίνος (51’ Λογιώτης), Σούλα, Π. Σαούτης, Η. Δημητρίου.