Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 11:45

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0: Νέα ήττα και οριστικά εκτός τίτλου!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0: Νέα ήττα και οριστικά εκτός τίτλου!

Ασφαιρος για δεύτερη αγωνιστική έμεινε ο Πάμισος (φωτό), γνωρίζοντας νέα ήττα σε διάστημα πέντε ημερών, αυτή την φορά από την Α.Ε. Αβίας με 1-0.

Οι Νησιώτες απομακρύνθηκαν πλέον 7 βαθμούς από την κορυφή της Α’ τοπικής και τέθηκαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Αυτή ήταν μάλιστα η τέταρτη ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες για τον Πάμισο, που από πρώτος έχει βρεθεί στην τρίτη θέση, όντας αγνώριστος το τελευταίο διάστημα. Για την ομάδα της Μεσσήνης μένει πλέον η διεκδίκηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Στον αντίποδα, η Α.Ε. Αβίας με τη χθεσινή μεγάλη νίκη εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας να πάρει στα χαρτιά και το τρίποντο με τον Απόλλωνα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μπαζάνης στο 17’ με τον Πάμισο να μην έχει τις απαντήσεις.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Λουκά και Γαϊτάνη.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Γεωργίκος, Γαβράς, Τζανετέας, Ευστ. Τσουλάκος, Καρδάσης, Αποστολίδης, Πανταζής, Κορμπής (77’ Αλντέσκου) Μπαζάνης, Δ. Τσουλάκος,
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος (89’ Κανανάι), Χαραλαμπόπουλος, Υμεράσι, Φιλόπουλος, Ντίσα (52’ Μπόρχαν), Βλάχος, Δεμπεγιώτης, Κουλόπουλος, Σαραντόπουλος, Ρουμελιώτης (39’ Παπαδόπουλος)