Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 16:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 11-0: Το σκορ της χρονιάς!

Γράφτηκε από τον

Παρά ένα μία ντουζίνα γκολ σημείωσε η Κυπαρισσία στην εντός έδρας αναμέτρηση της με τον Ακρίτα Κορώνης, τον οποίο κέρδισε με 11-0.

Το κριτήριο των γκολ που θα δώσει σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ομάδων στην κορυφή της Α’ τοπικής, το τίτλο του πρωταθλητή, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για Κυπαρισσία και Εράνη να το διεκδικήσουν. Ετσι στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι ο ΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και κατάφερε να πετύχει 11 γκολ κάνοντας ένα βήμα να πλησιάσει στα γκολ την πρωτοπόρο Εράνη και από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές να διεκδικήσουν πέρα από τα νικηφόρα αποτελέσματα και το σκορ που θα τους επιτρέψει να έχουν το πάνω χέρι.
Οι νικητές θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα όμως από το 60ο λεπτό και μετά έκαναν συντήρηση δυνάμεων καθώς μεθαύριο έχουν και αγώνα κυπέλλου εκτός έδρας με την Α.Ε. Μάνης και έτσι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε 4 νεαρούς παίκτες (Κύρκο, Γκόγκας, Γαρδίκας, Βλάχος).
Από την άλλη ο Ακρίτας, που πήγε στην Κυπαρισσία με σχεδόν μία 11άδα (είχε μία αλλαγή), δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλοί και δεν τους άφησαν περιθώρια αντίδρασης.
Ο Κυβελίδης ήταν ο σκόρερ του αγώνα σημειώνοντας τα 5 από τα 11 γκολ (35’, 44’, 51’, 63’, 75), δύο γκολ έβαλε ο Καπλάνης (7’, 58’), με το πρώτο να ανοίγει το χορό των γκολ. Τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Κωνσταντόπουλος (10’), Κατσιώλης (39’), Μπακατσέλος (72’) και Χ. Μπουτσικάκης (82’).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσαμούρης, με βοηθούς διαιτητές τον Τσοπανάκη και την Χαλκιαδάκη.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος (80’ Γαρδίκας), Καπλάνης, Ζαφείρης, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Μαλισόβας, Μπακατσέλος (80’ Βλάχος), Βλαχόπουλος (46’ Χ. Μπουτσικάκης), Κυβελίδης, Κωνσταντόπουλος (59’ Κύρκο), Κατσιώλης (66’ Γκόγκας).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Αγγελόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Καγιανάς, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Φίλαϊ, Πεΐδης, Κυριόπουλος, Χοτζόλλι, Μουτζούρης, Τσελάϊ (61’ Σαρδέλης).