Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 16:55

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-1: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο Στρατοπέδου “Παναγιώτης Μπαχράμης” με τον ΠΑΣ Ράχη και την Α.Ε. Μάνης να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι που προηγήθηκαν στο σκορ με κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου στο 24’ ο οποίος αξιοποίησε το φάουλ του Λιόλιου δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να κάνουν άλλο ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του, όμως και ο βαθμός είναι θετικός. Από την άλλη η ομάδα της Μάνης προσπάθησε να κερδίσει και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, όμως μόλις μια φορά κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Μ. Τσέλα. Αυτό έγινε στο 54’ όταν ο Κ. Πουλάκος έκανε τη σέντρα σουτ η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπάλλας με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 86’ σε ανατροπή του Χατζηπαναγιώτη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τον Σωτηρόπουλο και την Τσουκάλη.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Κράκουλι, Μπέγκα, Θεοδωρόπουλος (46’ Τσέρτος), Καραχάλιος (90’ Κότσης), Ζωγόπουλος.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Σπυρέας (46’ Χατζηπαναγιώτης), Γιαννής, Κοστρίβας (46’ Γουρνάς), Δουρούμης, Μπάλας, Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης.