Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2023 14:01

ΕΡΑΝΗ: Ξεσηκωμός των φιλάθλων για το ματς στον Κάμπο

Γράφτηκε από τον

 

Για το ματς με την Μάνη στον Κάμπο το Σάββατο… ζουν και αναπνέουν τις τελευταίες ημέρες όλοι στα Φιλιατρά.

Η Εράνη βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πάρα πολλά χρόνια και στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ξεσηκωμός.
Ετσι η διοίκηση των πρασίνων ανακοίνωσε πως θα διατεθεί πούλμαν για τη μεταφορά των φιλάθλων το Σάββατο στο γήπεδο του Κάμπου.
«Μεταφορά φιλάθλων της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 33η αγωνιστική, Μανη – Ερανη το Σάββατο 29/4! Κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 6986743033!!», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η ομάδα των Φιλιατρών λοιπόν αναμένεται πως θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της, αφού είναι δεδομένο πως αρκετοί Φιλιατρινοί θα πάνε στη Μάνη με τα αυτοκίνητά τους.
Αλλωστε αρκετό κόσμο είχαν οι πράσινοι και στο εκτός έδρας ματς με τη Μεθώνη την Τετάρτη του Πάσχα.
Στόχος το Σάββατο είναι φυσικά το διπλό απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, που είχε αποκλείσει στο κύπελλο την Εράνη μέσα στα Φιλιατρά.
Ενα διπλό που αν έρθει θα σημάνει ουσιαστικά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μιας και θα διατηρήσει στη χειρότερη περίπτωση το +2 από τη δεύτερη Κυπαρισσία μια αγωνιστική πριν το τέλος.
Την τελευταία αγωνιστική, την άλλη Τετάρτη, η Εράνη παίζει στα Φιλιατρά με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και θα χρειάζεται τη νίκη για να κατακτήσει και τυπικά την πρωτιά στην Α’ τοπική.