Τετάρτη, 26 Απρίλιος 2023 22:12

Με πολλά γκολ ξεκίνησε το πρωτάθλημα “Αθληση για όλους”

Γράφτηκε από τον

Με τις ομάδες No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ και Tuba Libre να κερδίζουν με 5-1 και 4-2 αντίστοιχα τις ομάδες No pasaran και Υαλοτεχνική, ξεκίνησε τη Δευτέρα το φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

NO NAME/Κ. ΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΒΕΕ – NO PASARAN 5-1

Με τέρματα που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο η No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ επιβλήθηκε 5-1 της No pasaran και ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα.
Οι νικητές κατάφεραν σε διάστημα μισής ώρας από την έναρξη της αναμέτρησης να σημειώσουν και τα 5 τέρματα που τους έδωσαν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η No pasaran κατάφερε λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα να σημειώσει το γκολ της και να διαμορφώσει το τελικό 5-1.
Στο 14’ ο Γυφτέας με συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 18’ ο Πανταζής με διαγώνια πάσα τροφοδότησε τον Ασημακόπουλο, αυτός μέσα από την περιοχή και πλάγια έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα να κτυπήσει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να πέσει στο έδαφος μέσα από τη γραμμή του τέρματος για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 21’ αυτή τη φορά ο Ασημακόπουλος έκανε τη διαγώνια πάσα στον Πανταζή, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ “έγραψε” το 3-0. Με τη σέντρα σχεδόν, οι παίκτες της No name ανέκτησαν την μπάλα και ο Θεοδωρόπουλος με σουτ πέτυχε το 4-0. Στο 30’ ο Σπυρόπουλος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 5-0. Στο 76’ ο Γιακουμής έγινε αποδέκτης της μπάλας, έφυγε πίσω από τους αμυντικούς, μπήκε στην περιοχή απέφυγε με ωραία κίνηση τον Σταθά και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς διαιτητές τους Τοτάκη, Αντ. Μιχαλόπουλος.
NO NAME: Σταθάς, Μητσέας, Τζίφας, Ασημακόπουλος (41’ Καρδάσης), Κοσυφολόγος, Πανταζής (41’ Κουνάδης), Γυφτέας, Θεοδωρόπουλος (57’ Κοτσίλας), Παπαδέας, Σπυρόπουλος (62’ Δωδέκατος), Αραποστάθης.
NO PASARAN: Αγγελακάκης (41’ Δημητρακόπουλος), Καμπανίνι (57’ Καπετανάκης), Σιψάς, Λαδάς, Πρωτόπαπας (41’ Παναγόπουλος), Μούγιος (57’ Γεωργόπουλος), Μάτζικ Ζοζεφόφσκι (41’ Γιακουμής), Κακάρογλου (41’ Μπολελ Σερκαν), Θεοδωρακόπουλος (52’ Πετσόπουλος), Βασιλόπουλος (67’ Αναστασόπουλος), Ρόκας (41’ Χαλκιάς).

ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – TUBA LIBRE 2-4

Με δύο γκολ στις αρχές του πρώτου 45λεπτου και άλλα δύο στο δεύτερο μέρος, η Tuba Libre επικράτησε προχθές το βράδυ 4-2 της Υαλοτεχνικής Βασιλόπουλος, στο δεύτερο παιχνίδι της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος.
Η πρωτοεμφανιζόμενη, στο πρωτάθλημα, ομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Υαλοτεχνικής και να πάρει τη νίκη, ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.
Το σκορ άνοιξε στο 8’ ο Λακριντής με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Δύο λεπτά μετά ο Βίγκος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καλαμουδάκο και ο διαιτητής Ηλίας Μπουρίκας σφύριξε το πέναλτι. Ο Μπακέας το εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πετρομανιάτη, ο οποίος έπεσε σωστά στην πορεία της αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει το 0-2.
Στο 28’ ο Αρης Ηλιόπουλος σε μπροστινή μπαλιά βγήκε πίσω από τους μαυντικούς απέφυγε και τον Κοσμά και με διαγώνιο συρτό σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 60’ ο Σπανός με σουτ στην κλειστή γωνία του Σταματέλου σημείωσε το 1-3. Στο 71’ ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι σχεδόν και ο αμαρκάριστος Κομπότης με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2-3. Στο 76’ ο Μουλαβασίλης με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Στο 79’ ο Σπανός με διαγώνιο συρτό σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και κατέληξε άουτ.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς τους Λουκά και Αθανασά. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Πιτσιλής, Αντ. Χριστόπουλος.
ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ: Πετρομανιάτης (41’ Σταματέλος), Σωτηρόπουλος (41’ Λυκούσης), Καρούμπαλης, Πιτσιλής, Π. Ηλιόπουλος (61’ Λιανός), Δημητρίου, Γιαννακόπουλος, Καλαμουδάκος, Τσιγάρος (41’ Κομπότης), Μπαρμπίτσας (41’ Παναγόπουλος, 69’ λ.τρ. Φάκος), Αρ. Ηλιόπουλος.

* Χθες το βράδυ (9 μ.μ.), είχε προγραμματιστεί να διεξαχθείη αναμέτρηση Route 66/mamra - Μηχανικοί/Επαγγελματίες.
* Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια ΚΤΕΛ – Old School (5 μ.μ.), Γυψοσύνθεση Ντάσης – Estrada (7 μ.μ.), Ενωση Λογιστών – Ουρανοκατέβατοι (9 μ.μ.).
Ρεπό την 1η αγωνιστική έχει η Μπαρτσελιώμα.