Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 17:28

“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Με νίκη ξεκίνησε η “Route 66/ Μάμρα”

Γράφτηκε από τον
“ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Με νίκη ξεκίνησε η “Route 66/ Μάμρα”

 

Με γκολ στην εκπνοή του αγώνα η ομάδα “Route 66/Μάμρα” κέρδισε με 2-1 του Μηχανικούς/Επαγγελματίες σε ματς για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Εγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να προσπαθούν από τα πρώτα λεπτά να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν ουσιαστικά τις εστίες των Καλλιντέρη και Κουτίβα. Ομως στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησαν.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 49’ με απευθείας φάουλ του Αντωνόπουλου. Στο 52’ λίγο έλλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως η μπάλα από το σουτ του Σεριάτου κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 69’ ο Τοντέρικα έκανε τη σέντρα και ο Φωτεινάκης με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1. Στο 80’ ο Τρικουράκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γερμάνης κινήθηκε στο πίσω δοκάρι και με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή, εκεί όπου ο Σεριάτος με σουτ σημείωσε το τελικό 2-1.
Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαλικάρης, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Κορομηλά, Θεοδωρίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γεωργουλέας (22’), Ζαραφέτας (27’), Μπλέτσας (68’), Κουπούζος (70’) και από τον πάγκο ο Λιάππας (67’). Νωρίτερα στο 35’ είχε αντικρίσει αρχικά την κίτρινη και στη συνέχεια την κόκκινη, ο εκπρόσωπος των Μηχανικών Παναγιώτης Βεργινάδης γιατί αντέδρασε έντονα σε απόφαση του διαιτητή.
ROUTE 66/ MΑΜΡΑ: Καλλιντέρης, Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Ράτσεφ (41’ Νιάρχος), Μπίζος (47’ Γεωργιόπουλος, 77’ λ.τρ. Τσιαούσης), Τρικουράκης, Γερμάνης, Ρίζος, Μιχαλόπουλος (36’ λ.τρ. Σεριάτος), Μαργέλης, Γεωργουλέας.
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: Κουτίβας, Μπαχράμης, Κουπούζος, Πλάγος (64’ Βασιλόπουλος), Τοντέρικα, Μπλέτσας, Ντορίν (41’ Μπαράι), Κουρεντζής (41’ Φωτεινάκης), Σωτηράκος, Ζαραφέτας, Πράτης (64’ Σκιαδόπουλος).