Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 11:05

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Να δείξουμε την αξία μας”, λέει ο Γκεοργκιόσκι για το ματς με Απόλλωνα Σμύρνης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Να δείξουμε την αξία μας”, λέει ο Γκεοργκιόσκι για το ματς με Απόλλωνα Σμύρνης

Με ένα αρκετά δύσκολο ματς ολοκληρώνεται ο Απρίλιος για την Καλαμάτα. Η “Μαύρη Θύελλα” θα υποδεχτεί αύριο στις 2.45 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος φιγουράρει στην 3η θέση του β’ ομίλου της Super League 2.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” μετρά 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες, εκ των οποίων η μία είναι από την Καλαμάτα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η μεσσηνιακή ομάδα είναι αήττητη στον δεύτερο γύρο με τέσσερις νίκες κόντρα σε Ηρόδοτο, Ολυμπιακό Β, Παναχαϊκή, Επισκοπή και μια ισοπαλία με Χανιά και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Το ζητούμενο είναι να διευρύνει το σερί απέναντι στον Απόλλωνα, που έχει στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας (Μωραϊτης) με 15 γκολ.
“Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας παίζει για την πρώτη θέση και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Πρέπει όμως, να μπούμε όπως πρέπει. Να δώσουμε το μάξιμουμ για να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Θέλω οι παίκτες να δείξουν την αξία τους, ώστε να κερδίσουν τον αγώνα”, τόνισε ο Ιλτσο Γκεοργκιόσκι (στη φωτό με τον συνεργάτη του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι), μιλώντας χθες στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.
Ο προπονητής της Καλαμάτας αποκάλυψε μάλιστα ότι δεν θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα συγκριτικά με την 11άδα που έφερε το διπλό στην Επισκοπή, πάρα μόνο κάποια πράγματα στο τακτικό κομμάτι.
Ανέφερε ότι ο Απόλλωνας παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει μπροστά πολύ καλούς παίκτες, όπως οι Μωραϊτης, Περέιρα, Χαλίμι.
Για τον Μωραϊτη σημείωσε ότι έχει πληροφορία ότι θα παίξει κανονικά, παρότι γράφεται ότι είναι τραυματίας.
Για την καλή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δήλωσε ότι: “Εχουμε κάνει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Να μην μας ματιάσουν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε”.
Ο Ιλτσο Γκεοργκιόσκι επανέλαβε ότι στόχος είναι να φτιαχτεί φέτος μια ομάδα, που θα μπορέσει να διεκδικήσει του χρόνου την άνοδο.
Γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή. Παρατήρησε μάλιστα ότι στην Καλαμάτα η νίκη θεωρείται κανονική, ενώ την ήττα την βλέπουν ως καταστροφή.
Αγωνιστικά, η προετοιμασία για τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ολοκληρωθεί σήμερα. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Μαβινγκά και Μπενίτεζ. Ο Τάτος προπονήθηκε χθες μετά από 8 μέρες, αλλά η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα και αφότου αποφασίσει και το ιατρικό τιμ Στις προπονήσεις επέστρεψε χθες και ο Μπακαγιόκο, αλλά είναι μεγάλο το διάστημα που απουσίαζε και δεν θα αγωνιστεί.