Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 17:31

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Πολλά γκολ την πρώτη αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”: Πολλά γκολ την πρώτη αγωνιστική

 

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ με τη διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου “Αθληση για όλους”, που διοργανώνει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.


Στα τρία ματς που έγιναν προχθές το ΚΤΕΛ νίκησε 4-0 την Old School, η Γυψοσύνθεση Ντάσης κέρδισε την Estrada με 3-1 και οι Ουρανοκατέβατοι επιβλήθηκαν της Ενωσης Λογιστών με 5-1.
Αναλυτικά το φιλμ των τριών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη είναι:

ΚΤΕΛ – OLD SCHOOL 4-0

Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πραγματοποίησε το ΚΤΕΛ, που επικράτησε 4-0 της Old School.
Τα γκολ σημείωσαν οι Σκαφιδάς, Γ. Στασιβνόπουλος, Εμμανουήλ και Ζαγαρέλος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Αντ. Μιχαλόπουλο, Κορομηλά.
ΚΤΕΛ: Αργυρόπουλος, Καδάς, Σταματόπουλος, Κ. Στασινόπουλος, Καμπουγέρης, Καράμπελας, Μπόρα, Καλογερόπουλος, Γ. Στασινόπουλος, Σκαφιδάς, Εμμανουήλ. Επαιξαν και οι Μέντζας, Ζαγαρέλος, Δωδέκατος, Τσιγαρίδης, Σκαρτσίλης.
OLD SCHOOL: Γιαννακόπουλος, Δηλές, Παπαστεφάνου, Παπακωνσταντίνου, Κυριόπουλος, Δημητρίου, Φράγκος, Ψαράκης, Σφουντούρης, Αποστόλου, Μανώλης. Επαιξαν και οι Πελεκάσης, Σταυρόπουλος, Ξυλάς.

ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ – ESTRADA 3-1

Με 3-1 κέρδισε η Γυψοσύνθεση Ντάσης την Estrada και ξεκίνησε με το δεξί τα επίσημα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
Ο Κώστας Λιάβαρης με δύο γκολ έδωσε το προβάδισμα στη Γυψοσύνθεση και λίγο αργότερα ο Λιανός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Τσαναλία από αμυντικό) πέτυχε το 3-0. Η Estrada μείωσε σε 3-1 με γκολ του Σωτηρόπουλου.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές τους Κορομηλά, Αντ. Μιχαλόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Μαριόλης.
ΓΥΨΟΣΥΝΘΕΣΗ ΝΤΑΣΗΣ: Μάρης, Ισούφι, Καυκάς, Φουρναράκος, Καραμπέτσος, Πρίντσε, Πατσόπουλος, Τσαναλίας, Λιανός, Τενέντες, Λιάβαρης. Επαιξαν και οι Χανδρινός, Αντόνε, Μπέικο.
ESTRADA: Γεωργόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τράντας, Λάππας, Στίβας, Χόχολης, Μαριόλης, Παύλου, Χριστόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Λύρας.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ 1-5

Με άνετη σε σκορ νίκη, ξεκίνησαν τους επίσημους αγώνες τους στο φετινό πρωτάθλημα οι Ουρανοκατέβατοι, που κέρδισε με 5-1 την Ενωση Λογιστών.
Οι Ουρανοκατέβατοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος 3-0 με τέρματα που σημείωσαν οι Δωδέκατος (2’ 30’) και Γερομαρκάκης (14’) με ισάριθμα σουτ. Στο 42’ ο Κ. Δαβίλλας με σουτ μείωσε σε 1-3. Στο 50’ ο Καλιγιάννης και στο 70’ ο Δημητρέας με σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 1-5.
Το παχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Ταβουλαρέα, Ηλ. Μπουρίκα.
ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Ξαρχάκος, Σταθούλης, Σταυρόπουλος (41’ Ηλ. Κοντέας), Κ. Ξυδέας, Τσόλκας (60’ Φαράντος), Β. Κοντέας (74’ Μπένος), Λαγός, Σπάλας (60’ Απ. Δαβίλλας), Ζαμπάρας, Κ. Δαβίλλας, Δαμουράς. Στο 41’ μπήκε στο ματς και ο Δουλάμης.
ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΙ: Τίλης (41’ Κατσιώλης), Σαρδελάς (41’Δημητρέας), Παπαγεωργίου, Ανδρεώλας, Χαρημπίδης, Στυλιανίδης (41’ Ζουριδάκης), Σγούρας, Στριλιγκάς (41’ Παπαγεωργόπουλος), Δωδέκατος (51’ Τσάνης), Μπερούκας (41’ Καλιγιάννης), Γερομαρκάκης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με το πρόγραμμα τα παιχνίδια ξεκινήσουν από την Τρίτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Τρίτη 2 Μαΐου
No Pasaran – Route 66/Mάμρα, 9 μ.μ.

Τετάρτη 3 Μαΐου
Old School – Tuba Libre, 5 μ.μ.
Μπαρτσελιώμα – No name/Κ. Κούμανης ΑΒΕΕ, 7 μ.μ.
Μηχανικοί/Επαγγελματίες – Ενωση Λογιστών, 9 μ.μ.

Πέμπτη 4 Μαΐου
Estrada – ΚΤΕΛ, 9 μ.μ.

Παρασκευή 5 Μαΐου
Ουρανοκατέβατοι – Υαλοτεχνική Βασιλόπουλος, 9 μ.μ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστική, ρεπό έχει η ομάδα Γυψοσύνθεση Ντάσης.