Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 21:09

A' ΤΟΠΙΚΗ: Αγκαλιά με τον τίτλο η Εράνη μετά το διπλό στον Κάμπο, τι έγινε στην 33η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον
A' ΤΟΠΙΚΗ: Αγκαλιά με τον τίτλο η Εράνη μετά το διπλό στον Κάμπο, τι έγινε στην 33η αγωνιστική

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε σήμερα από τον Κάμπο η Εφάνη, καθώς επικράτησε με 2-0 της Α.Ε. Μάνης και είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική. 

Οι πρωτοπόροι σκόραραν στην αρχή και στο τέλος της αναμέτρησης. Στο 9' ο Μπάρκας με πέναλτι έκανε το 0-1 και στο 78' ο Βασιλόπουλος, αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα (Κωνσταντακόπουλος) σφράγισε τη νίκη για την Εράνη, η οποία συνεχίζει αήττητη στην κορυφή.

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου έχει 2 βαθμούς περισσότερους από την επίσης αήττητη Κυπαρισσία, που πέρασε νικηφόρα από το Μελιγαλά. Ο ΑΟΚ νίκησε με 3-0 τον Εθνικό χάρη σε γκολ των Μαλισόβα (38'), Μιτρόφ (45') και Σταυρόπουλου (53')

Την τελευταία αγωνιστική η Εράνη υποδέχεται τον Ολυμπιακό Ανάληψης και η Κυπαρισσία τον Αστέρα Αρφαρών. Η Εράνη με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας και νίκης της Κυπαρισσίας, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν και ο τίτλος θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα με σκορ 1-1).

Για την Εράνη το θεωρητικά δύσκολο ματς ήταν αυτό με την 4η της βαθμολογίας Μάνη και το διπλό, μπορεί να χαρακτηριστεί νίκη τίτλου.

Στη μάχη της παραμονής, ο Ολυμπιακός Ανάληψης νίκησε με 2-0 τη Ράχη και την πέρασε στη βαθμολογία, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια του. Και αυτό γιατί θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει την Εράνη μέσα στα Φιλιατρά, με δεδομένο ότι η Ράχη θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με την Ομόνοια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην 33η αγωνιστική έχουν ως εξής:

Ομόνοια - Αστέρας Αρφαρών 0-3 (α.α)

Καλό Νερό - Πανθουριακός 0-3 (α.α.)

Τέλλος Αγρας - Απόλλων Καλαμάτας 3-0 (α.α)

Εθνικός Μελιγαλά - Κυπαρισσία 0-3

.Α.Ε. Μάνης - Εράνη 0-2

Ακρίτας Κορώνης - Α.Ε. Αβίας 2-1

Ηρακλής Καλαμάτας - Πάμισος 3-7

Μεθώνη - Σπερχογεία 4-1